سه شنبه 30 تير 1405 - Tue 21 Jul 2026
  • یمن محاصره دریایی را بر عربستان اعمال کرد

  • بی محلی ستاره فوتبال اسپانیا به ترامپ!/ فیلم

  • خلیل الحیه رئیس دفتر سیاسی حماس شد

  • چرا واشنگتن قادر به پیروزی نیست؟ /آمریکا و سه جنگ بی‌نتیجه

  • آمریکا از تروریست‌های سابق، جنتلمن می سازد! /پرده از قمار جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان

  • درد و بلاشون تو سر علی کریمی و اشکان خطیبی

  • تماشاگر پشت شیشه؟

  • کنفرانس جهانی هوش مصنوعی ۲۰۲۶ در چین / عکس

  • جنگ تا دست‌یابی به بازدارندگی کامل ادامه دارد

  • متن و حاشیه فینال جام جهانی / عکس

  • حمله سایبری به شاپرک رخ نداده است

  • کاپ جام جهانی در دستان لامین یمال و برادرش / فیلم

  • استوری در فضای مجازی؛ دستگیری در میدان آرژانتین+ فیلم

  • کوچ شاه ماهی پرسپولیسی به تراکتور تبریز +عکس

  • اشک های اسکالونی سرمربی تیم ملی آرژانتین / فیلم

  • شور فرمانروای سرزمینم یا رقیه / طاهری

  • بورس با رشد ۵۸ هزار واحدی

  • پشت‌پردۀ روایت «ضدجنگ»؛ بازسازی یک دوقطبی انتخاباتی

  • نتانیاهو امشب نشست امنیتی برگزار می‌کند

  • تکذیب دستور تخلیهٔ چابهار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 406999
    تاریخ انتشار: 19/مرداد/1404 - 11:15
    قالیباف:

    مردم در جنگ تحلیل‌های موساد و سیا را با شوک روبرو کردند

    رئیس مجلس با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه مردم شجاعانه و با جوانمردی همه موضوعات را کنار گذاشته و ایستادند طوری که تمامی تحلیل‌های دستگاه‌های اطلاعاتی موساد و سیا با شوک روبرو شدند، گفت:نباید اجازه دهیم عده‌ای با زبان، قلم خود و مسئولان با عمل و کارکرد خود، وحدت و یکپارچگی را تضعیف کنند.

    مردم در جنگ تحلیل‌های موساد و سیا را با شوک روبرو کردند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    آیین گرامیداشت روز خبرنگار شامگاه شنبه (۱۸ مردادماه) در قالب دورهمی صمیمانه جمع زیادی از عکاسان، تصویربرداران و خبرنگاران پارلمانی با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی  در بهارستان برگزار شد.
     
    در این دورهمی صمیمانه که با عنوان "از ایران بگو؛ روایت حقیقت، شجاعت می‌خواهد" در مجلس برگزار شد، قالیباف رئیس مجلس در سخنان کوتاهی ضمن تبریک فرارسیدن روز خبرنگار و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار خصوصاً تعدادی از اهالی رسانه که در جنگ اخیر به درجه رفیع شهادت نائل آمدند، گفت: این روز بیانگر اهمیت نگاه، قلم و زبان است.
    وی با بیان اینکه جنگ اخیر و هشت سال دفاع مقدس به‌هیچ‌عنوان در ابعاد مختلف با همدیگر قابل‌مقایسه نیستند، تصریح کرد: در سفر اخیر به ژنو و حضور در ششمین اجلاس رؤسای مجالس جهان و دیدارهایی که با رؤسای پارلمان ها و گروه‌های مختلف برگزار کردیم بازهم ثابت کرد که مسئله جنگ شناختی و جنگ رسانه به‌مراتب مؤثرتر از جنگ سخت و نظامی است.
    قالیباف دراین‌رابطه، خاطرنشان کرد: در جریان این سفر به‌وضوح دیدیم که جنگ روایت‌ها همچنان ادامه دارد و بر همین اساس باید گفت که رسالت و میدان برای تقابل در این نبرد رسانه‌ای و شناختی در دستان خبرنگاران است؛ هر چند ما مسئولان نیز باید در انتقال اطلاعات و روایت‌ها، بستر و محتوای لازم را فراهم کنیم.رئیس مجلس با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، بیان کرد: انسجامی که در جنگ اخیر در کشور شاهد بودیم مصداق عینی آیه شریفه "مِنۡ حَیۡثُ لَا یَحۡتَسِبُۚ" است و برای هیچ فردی قابل‌تصور نبود و این کار عظیم برگرفته از فرهنگ و تمدن عمیق ایران است.

    رئیس قوه مقننه در این راستا، تاکید کرد: مردم شجاعانه و با جوانمردی همه موضوعات را کنار گذاشتند و ایستادند؛ طوری که تمامی تحلیل‌های دستگاه‌های اطلاعاتی موساد و سیا با شوک روبرو شدند ازاین‌رو حفظ این موضوع برای ما مسئولان و خبرنگاران وظیفه مهم و اساسی است و نباید اجازه دهیم عده‌ای با زبان، قلم خود و مسئولان با عمل و کارکرد خود، انسجام، وحدت و یکپارچگی مذکور که نتیجه جنگ اخیر بود را تضعیف کنند.وی با بیان اینکه امیدوارم همه ما وفادار خون شهدا، خدمت گذار مردم و مدافع وطن و اسلام باشیم گفت: همه ما مسئولان باید برای رفع مشکلات کشور و برداشتن موانع از پیش پای مردمی که با انسجام و وحدت خود مقابل دشمن ایستاده‌اند، با همه وجود تلاش کنیم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما