سه شنبه 04 شهريور 1404 - Tue 26 Aug 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • پارادایم نفاق پنبه شد؛ احیای خط فاصل با دشمن

  • به بهانه ۳ شهریور سالروز اشغال ایران توسط متفقین در زمان رضا شاه (مسئول طویله اسب های کنسول هلند)!

  • «نفوذ» و «نفاق» در جبههٔ اصلاحات

  • سپر پولادین اتحاد مردم، مسئولان و نیروهای مسلح خدشه‌دار نشود +صوت و فیلم

  • بیانیه اصلاح طلبان را چگونه بخوانید و رمز گشایی کنید؟

  • کوچه ای که اصلاح طلبان برای غرب بازکردند / سناریوی پرحجم برای شکست وحدت وانسجام ملی باکدام هدف ؟

  • جزئیات نگارش بیانیه خائنانه جبهه اصلاحات/ کار نزدیکان خاتمی بود

  • مزخرفات دوباره ترامپ دردیدار زلنسکی دررابطه با ایران

  • آنکارا از توافق جدیدکریدور زنگزور منتفع خواهد شد/«اردوغان» در مورد این کریدور چه در ذهن دارد؟

  • نقد بیانیه جبهه اصلاحات به سبک علامه مصباح

  • راز تهدید «کاتس» علیه لبنان پس از سخنرانی آتشین شیخ «نعیم قاسم»

  • پیام تسلیت به خانواده های محترم فلاح نژاد

  • «مسیر ترامپ» بدترین سناریو است که منجر به جدایی ایروان از تهران می‌شود

  • اختاپوس صهیونیسم

  • دوباره قفقاز از دست رفت!

  • پشت کدام میز مذاکره می‌کنید؛ همان که بمباران شده است؟!

  • آیا کریدور جعلی زنگزور راه‌حل نظامی دارد؟

  • قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد

  • مذاکرات وارونه

  • تفسیر مخدوش از مصوبه مجلس درباره آژانس!

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 407997
    تاریخ انتشار: 04/شهريور/1404 - 10:42

    رمز پیروزی پرسپولیس مقابل سپاهان

    علی علیپور رمز پیروزی پرسپولیس مقابل سپاهان را اتحاد تیمی سرخ‌ها برشمرد.

     رمز پیروزی پرسپولیس مقابل سپاهان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرورزشی

    علی علیپور، مهاجم پرسپولیس، پس از پیروزی مقابل سپاهان، این موفقیت را حاصل تلاش تیمی و همدلی بازیکنان دانست و ابراز امیدواری کرد که هواداران نیز در کنار تیم باشند. او به مصدومیت کوتاه هم‌تیمی‌اش، مرتضی پورعلی‌گنجی، اشاره کرد و از خوشحالی بازیکنان در رختکن گفت.

    او درباره کسب پیروزی مقابل سپاهان اظهار داشت: واقعا موفقیت تیمی است و همه در برد سهیم هستند و همین که بازیکنان در رختکن انقدر خوشحال هستند باعث افتخار است. مرتضی هم بدشانسی آورد و یک خرده دماغش شکست.

    علیپور با اشاره به جو تیمی این فصل تیم پرسپولیس، ادامه داد: اول خدا بعد کمک همه بچه‌ها، امسال همدل هستیم و امیدوارم هواداران هم پشت ما باشند و نگذارند که حتی یک روزنه وجود داشته باشد.

    مهاجم گلزن پرسپولیس که در نیمه اول یک صحنه با هادی محمدی درگیری فیزیکی داشت، در این خصوص گفت: نه اوکی بود و این چیزی است که در بازی پیش می‌آید. به خیر گذشت البته ما خیلی باهم دوست هستیم.



    او درباره از دست دادن موقعیت‌ها نیز توضیح داد: هیجان بازی بالاست و شرایط جوی سنگین است. بچه‌ها هم انقدر دویدند و زحمت کشیدند که شاید لحظه آخر ضربان انقدر بالا بود که شاید نتوانند از فرصت استفاده کنند. اما مهم این است که توانستیم به پیروزی برسیم.

    این بازیکن با اشاره به آرزویش برای بازی در تیم ملی و شانس خود گفت: ما در حال تلاش هستیم و هر بازیکنی آرزویش این است که پیراهن تیم ملی را بپوشد. کادرفنی تیم ملی همه بازیها را رصد میکنند و آنالیز میکنند و در نهایت این باعث افتخار است که بتوانیم زیر پرچم تیم ملی بازی کنیم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما