جمعه 31 مرداد 1404 - Fri 22 Aug 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • بیانیه اصلاح طلبان را چگونه بخوانید و رمز گشایی کنید؟

  • کوچه ای که اصلاح طلبان برای غرب بازکردند / سناریوی پرحجم برای شکست وحدت وانسجام ملی باکدام هدف ؟

  • جزئیات نگارش بیانیه خائنانه جبهه اصلاحات/ کار نزدیکان خاتمی بود

  • مزخرفات دوباره ترامپ دردیدار زلنسکی دررابطه با ایران

  • آنکارا از توافق جدیدکریدور زنگزور منتفع خواهد شد/«اردوغان» در مورد این کریدور چه در ذهن دارد؟

  • نقد بیانیه جبهه اصلاحات به سبک علامه مصباح

  • راز تهدید «کاتس» علیه لبنان پس از سخنرانی آتشین شیخ «نعیم قاسم»

  • پیام تسلیت به خانواده های محترم فلاح نژاد

  • «مسیر ترامپ» بدترین سناریو است که منجر به جدایی ایروان از تهران می‌شود

  • اختاپوس صهیونیسم

  • دوباره قفقاز از دست رفت!

  • پشت کدام میز مذاکره می‌کنید؛ همان که بمباران شده است؟!

  • آیا کریدور جعلی زنگزور راه‌حل نظامی دارد؟

  • قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد

  • مذاکرات وارونه

  • تفسیر مخدوش از مصوبه مجلس درباره آژانس!

  • نتیجه همکاری با آژانس حمله به تأسیسات هسته‌ای‌مان بود

  • هشدار! از خواب غفلت برخیزید!

  • خطای محاسباتی درباره براندازی موجب تقویت داخلی ایران شد

  • حزب‌الله لبنان آماده شده است

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 407775
    تاریخ انتشار: 30/مرداد/1404 - 20:32
    سید الحوثی:

    خلع سلاح مقاومت یعنی حمایت از دشمن صهیونیستی

    رهبر انصار الله یمن گفت که «خلع سلاح مقاومت از سوی دولت‌های عربی، حمایت از دشمن صهیونیستی است».

    خلع سلاح مقاومت یعنی حمایت از دشمن صهیونیستی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    «سید عبدالملک الحوثی» رهبر انصار الله یمن روز پنجشنبه گفت: دشمن اسرائیلی در این هفته مرتکب فجیع‌ترین جنایت‌ها با بمباران و گرسنه نگه داشتن مردم غزه شده است.

     
    وی افزود: صدها نفر این هفته در پی بمباران و گرسنگی شهید و هزاران نفر نیز مجروح شدند.
     
    الحوثی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی چادر آوارگان در نزدیکی بیمارستان شهدای الاقصی را هدف قرار داده که این امر جان بیماران را تهدید می‌کند، گفت: ۲۵۰ هزار کودک فلسطینی در معرض تهدید مرگ تدریجی به دلیل سوء تغذیه در غزه هستند.
     
    رهبر انصار الله یمن تصریح کرد: حجم رنج مردم در غزه ناشی از گرسنه نگه داشتن رژیم صهیونیستی بسیار فجیع است و جنایت قرن و عصر حاضر به شمار می‌رود.
     
    رهبر انصارالله یمن همچنین گفت رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن پروژه‌ای جهانی برای سلطه، نسل‌کشی و نابودی ارزش‌های انسانی را اجرا می‌کنند. 
     
    وی با اشاره به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی در غزه و کرانه باختری، این اقدامات را در چارچوب طرح «اسرائیل بزرگ» دانست که با پشتوانه ایدئولوژی دینی تحریف‌شده دنبال می‌شود.
     
    رهبر انصارالله یمن با نام بردن از «اسموتریچ» و «بن گویر»، دو وزیر صهیونیست آنان را از بزرگترین جنایتکاران صهیونیست خواند که به جنایات گسترده و نسل‌کشی در غزه افتخار می‌کنند.
     
    وی همچنین به قتل کودک فلسطینی به نام «آمنه مفتی» در حالی که گالن آب به‌دست داشت، اشاره کرد و آن را نشانه‌ای از عطش خون‌بار و بی‌رحمی بی‌سابقه دشمن دانست.
     
    او در ادامه با انتقاد از پروژه‌های یهودی‌سازی در قدس، گفت: دشمن اسرائیلی نه‌تنها به دنبال تجزیه و انزوای شهر قدس است، بلکه هدف نهایی‌اش تخریب مسجدالاقصی و ساخت معبدی جعلی بر ویرانه‌های آن است.
     
    وی افزود: طرح صهیونیستی، بر پایه مفاهیم دینی تحریف‌شده‌ای شکل گرفته که آن را مأموریتی الهی برای تسلط کامل بر جهان می‌داند. حامیان غربی این پروژه در آمریکا، اروپا و استرالیا، با تأسی از همین باور، از طرح موسوم به اسرائیل بزرگ حمایت می‌کنند و آن را تحقق اراده خدا می‌پندارند.
     
    رهبر انصارالله یمن، صهیونیسم را خطری جدی برای همه جوامع انسانی دانست و گفت: این پروژه نه‌تنها فلسطین، بلکه همه کشورهای اسلامی از جمله مکه و مدینه را هدف گرفته است.
     
    او با اشاره به آموزه‌های قرآنی، تأکید کرد: خداوند نقش یهود را نه‌تنها مقدس ندانسته، بلکه آن‌ها را عامل فساد، طغیان و ظلم در زمین معرفی کرده است. طرح صهیونیستی چیزی جز ابزار استکبار و نابودی ارزش‌های انسانی نیست.
     
    وی خواستار آگاهی‌بخشی گسترده در جهان اسلام برای مقابله با فریب صهیونیستی شد و گفت: بزرگ‌ترین ظلم این عصر، جنایت قرن در حق ملت فلسطین و امت اسلامی است، که بر پایه افسانه‌هایی جعلی و تحریف‌شده انجام می‌شود.
     
    سید عبدالملک الحوثی گفت: خلع سلاح جنبش حماس، موضع عربستان سعودی، برخی نظام‌های عربی و حتی موضع تشکیلات خودگردان فلسطین است.
     
    وی درباره سلاح مقاومت در لبنان نیز افزود: پذیرش و درخواست خلع سلاح مقاومت در لبنان، حمایت از اسرائیل است.
     
    رهبر انصار الله یمن تصریح کرد: خلع سلاح مقاومت از سوی دولت‌های عربی، حمایت از دشمن صهیونیستی است.
     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما