جمعه 31 مرداد 1404 - Fri 22 Aug 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • بیانیه اصلاح طلبان را چگونه بخوانید و رمز گشایی کنید؟

  • کوچه ای که اصلاح طلبان برای غرب بازکردند / سناریوی پرحجم برای شکست وحدت وانسجام ملی باکدام هدف ؟

  • جزئیات نگارش بیانیه خائنانه جبهه اصلاحات/ کار نزدیکان خاتمی بود

  • مزخرفات دوباره ترامپ دردیدار زلنسکی دررابطه با ایران

  • آنکارا از توافق جدیدکریدور زنگزور منتفع خواهد شد/«اردوغان» در مورد این کریدور چه در ذهن دارد؟

  • نقد بیانیه جبهه اصلاحات به سبک علامه مصباح

  • راز تهدید «کاتس» علیه لبنان پس از سخنرانی آتشین شیخ «نعیم قاسم»

  • پیام تسلیت به خانواده های محترم فلاح نژاد

  • «مسیر ترامپ» بدترین سناریو است که منجر به جدایی ایروان از تهران می‌شود

  • اختاپوس صهیونیسم

  • دوباره قفقاز از دست رفت!

  • پشت کدام میز مذاکره می‌کنید؛ همان که بمباران شده است؟!

  • آیا کریدور جعلی زنگزور راه‌حل نظامی دارد؟

  • قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد

  • مذاکرات وارونه

  • تفسیر مخدوش از مصوبه مجلس درباره آژانس!

  • نتیجه همکاری با آژانس حمله به تأسیسات هسته‌ای‌مان بود

  • هشدار! از خواب غفلت برخیزید!

  • خطای محاسباتی درباره براندازی موجب تقویت داخلی ایران شد

  • حزب‌الله لبنان آماده شده است

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 407745
    تاریخ انتشار: 30/مرداد/1404 - 13:14
    ونس:

    تماس ترامپ با پوتین حاضران را غافلگیر کرد

    به گفته ونس، ترامپ با تصمیم خود برای تماس فوری با پوتین، به رغم اینکه در مسکو اوایل صبح بود، حاضران در اتاق را غافلگیر کرد.

    تماس ترامپ با پوتین حاضران را غافلگیر کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

    معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، جِی. دی. ونس، جزئیات بیشتری درباره تماس تلفنی رئیس‌جمهور دونالد ترامپ با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در خلال یک جلسه در کاخ سفید با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین ارائه داد.

    ونس در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز گفت ترامپ با تصمیم خود برای تماس فوری با پوتین، به رغم اینکه در مسکو اوایل صبح بود، حاضران در اتاق را غافلگیر کرد. ونس ادعا کرد: «آنان هیچ پیش‌بینی از این کار نداشتند.»

    او به یاد آورد که ترامپ به حاضرین گفت: «جلسه نسبتاً خوبی داشتیم، می‌خواهم زنگ بزنم به ولادیمیر پوتین، ببینم نظر او چیست»، در حالی که دیگران می‌پرسیدند آیا این تماس هفته آینده انجام خواهد شد. ترامپ در پاسخ گفت: «ساعت چند است در مسکو؟ بیایید همین حالا به او زنگ بزنیم.»

    ونس گفت این حرکت، نشان‌دهنده سبک ترامپ در نادیده گرفتن پروتکل‌های مرسوم بود. او توضیح داد: «تعداد زیادی از اروپایی‌ها بودند که می‌گفتند باید ارزیابی و بررسی مناسبی انجام شود. اما رئیس‌جمهور گفت: نه، نه، نه، من می‌خواهم با خودش صحبت کنم.» ونس افزود که به نظر او پیشرفت حاصل شده در مذاکرات صلح، به این دلیل است که «گاهی فقط رئیس‌جمهور نیاز دارید که گوشی را بردارد و با کسی تماس بگیرد.»
    ونس به زلنسکی گفت: «تا زمانی که رفتار خوبی داشته باشی، چیزی نمی‌گویم»

    معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، جِی. دی. ونس، در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز گفت که در اجلاس اخیر آمریکا و اوکراین با شوخی با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، یخِ جلسه را آب کرد: «آقای رئیس‌جمهور، تا زمانی که رفتار خوبی داشته باشید، من چیزی نمی‌گویم.»

    این شوخی به یک جلسه پرتنش در کاخ سفید اشاره داشت که ماه‌ها قبل رخ داده بود و در آن دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با زلنسکی درگیر شد و ونس نیز با اظهارات انتقادی خود به این رهبر اوکراینی حمله کرد.

    ونس همچنین به فاکس نیوز گفت که تمرکز ترامپ بر پایان دادن به درگیری بین روسیه و اوکراین است، جنگی که به ادعای او نه تنها تلفات بسیاری از دو طرف داشته، بلکه به اقتصاد کشور‌های سراسر اروپا و آسیا نیز آسیب زده است. او استدلال کرد که اگر ترامپ در سال ۲۰۲۲ رئیس‌جمهور بود، این جنگ آغاز نمی‌شد و جو بایدن، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا را به دلیل اقدامات «ضعیف و تحریک‌آمیز» مقصر دانست.

    ونس در پایان گفت: «اکنون در شرایطی هستیم که رئیس‌جمهور با قوت و جسارت در تلاش است تا این ماجرا را به پایان برساند.»

    برچسب ها: ترامپ ، پوتین ، زلنسکی ،
    نظرات بینندگان
    نظرات شما