چهارشنبه 01 مرداد 1404 - Wed 23 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • کاربست تجربه گران‌سنگ ۱۲ روز استقامت و هجوم ایران

  • مسلمانی پیشکش آدم هم نیستند!

  • آیا موج دوم جنگ جمهوری اسلامی و صهیونیست ها در راه است؟

  • از «وکالت تسخیری متجاوز» تا تسلیح حقیقی دشمن

  • ترامپ قلدری باج‌گیر است که حتی در مذاکره باید با اسلحه سراغش رفت

  • ایران نه‌تنها از آمریکا نمی‌ترسد بلکه آن را می‌ترساند/خداوند نصرت ملت ایران را تضمین کرده است+عکس و فیلم

  • روایت شهید حاجی زاده از مسیر پیشرفت در صنعت موشکی ایران/ رهبر انقلاب یک روند چند ساله جلوی چشمشان هست +فیلم

  • دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!

  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 405679
    تاریخ انتشار: 31/تير/1404 - 19:52
    در حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی؛

    آمریکا به طور رسمی از «یونسکو» خارج شد

    وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه حمایت‌های همه جانبه از جنگ‌افروزی‌ها و جنایات رژیم صهیونیستی، امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که کشورش به دلیل آنچه که «جانبداری علیه اسرائیل» و «ترویج موضوعات تفرقه‌انگیز» در یونسکو خوانده می‌شود، به طور رسمی عضویت خود را در این سازمان فرهنگی و آموزشی سازمان ملل متحد پایان داده است.

    آمریکا به طور رسمی از «یونسکو» خارج شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    خبرگزاری فرانسه: آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد که از یونسکو، سازمان فرهنگی و آموزشی سازمان ملل متحد، خارج شده است. این سازمان که بیشتر به خاطر تعیین سایت‌های میراث جهانی شناخته می‌شود، به ادعای آمریکا جانبدارانه علیه اسرائیل عمل می‌کند و از «موضوعات تفرقه‌انگیز» حمایت می‌کند.

     
    «تامی بروس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: «ادامه همکاری با یونسکو به مصلحت ملی آمریکا نیست.»
     
    خروج آمریکا از یونسکو در دوره دوم ریاست جمهوری دونالد ترامپ پیش‌بینی شده بود؛ او در دوره اول ریاست‌جمهوری خود در سال ۲۰۱۷ دستور خروج از این سازمان را صادر کرد. بعد از آن، «جو بایدن» عضویت آمریکا را دوباره برقرار کرد.
     
    بروس طی سخنانی یونسکو را به پیشبرد «موضوعات اجتماعی و فرهنگی تفرقه‌انگیز» و تمرکز بیش از حد بر مسائل ایدئولوژیک متهم کرد.
     
    بروس همچنین به تصمیم این سازمان در پذیرش فلسطین به عنوان یک کشور اشاره و ادعا کرد: «پذیرش فلسطین به عنوان یک عضو رسمی بسیار مشکل‌ساز و مخالف سیاست آمریکا است و به گسترش مواضع ضد اسرائیلی در این سازمان دامن زده است.»
     
    ایالات متحده و (رژیم) اسرائیل پس از رای به عضویت فلسطین در سال ۲۰۱۱، کمک مالی به یونسکو را متوقف کرده بودند.
     
    پس از آن، دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا نیز در سال ۲۰۱۷ تصمیم گرفت که از سال بعد (۲۰۱۸) به طور کلی از یونسکو خارج شود.
     
    حمایت آمریکا از جنایات رژیم صهیونیستی در حالی ادامه دارد که وزارت بهداشت غزه امروز (سه‌شنبه) با صدور بیانیه‌ای از شهادت و زخمی شدن بیش از ۴۵۳ فلسطینی طی ۲۴ ساعت گذشته و افزایش شمار شهدای جنگ نسل‌کشی به ۵۹ هزار و ۱۰۶ تن خبر داد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما