شنبه 13 تير 1405 - Sat 04 Jul 2026
  • مراسم وداع با معلم شهید خانم زهرا حداد عادل / عکس

  • دچار تفسیر به رای ولی فقیه نشوید

  • ادای دین به رهبر شهیدمان چه معنایی دارد؟

  • مهمانانی از یکصد کشور در تشییع رهبر شهید حضور می‌یابند

  • علیرضا افتخاری برای رهبر شهید خواند /فیلم

  • ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران

  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد

  • ایران در موضع قدرت است پیام ضعف به دشمن ندهیم

  • توافق پایان همکاری اوسمار با پرسپولیس

  • مهدی رسولی/ مشت گره کرده

  • حضور یک مقام ارشد چین در مراسم تشییع رهبر شهید

  • روایتی از زندگی ۲ شهید کشتی‌گیر تهرانی

  • حمله پهپادی به سفارت روسیه در سوئد

  • جلوه‌ای از هنر با موبایل / عکس

  • گل دوم آمریکا به بوسنی، عجب گلی! / فیلم

  • ستاره خارجی پرسپولیس در آستانه جدایی

  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

  • جزئیات تلاش‌های دیپلماتیک برای تحقق بندهای تفاهم نامه و آزادسازی دارایی‌های ایران

  • وداع با شهیده زهرا حدادعادل عروس رهبرشهید

  • معاون نخست وزیر طالبان عازم تهران شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 405670
    تاریخ انتشار: 31/تير/1404 - 17:20

    سارق رینگ و لاستیک خودرو دستگیر شد

    سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق رینگ و لاستیک خودرو که آنها را در درگاه‌های فروش اینترنتی به فروش می‌رساند، خبر داد.

    سارق رینگ و لاستیک خودرو دستگیر شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

    سرهنگ محمد افشار، سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت بیان کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت رینگ و لاستیک در سطح حوزه و شکایت شهروندان، پیگیری موضوع و دستگیری عامل این سرقت‌ها در دستور کار تیم عملیات کلانتری ۱۳۸ جنت آباد قرار گرفت.

    سرهنگ افشار در ادامه افزود: مأموران با مراجعه به محل‌هایی که سرقت‌ها رخ داده بود و انجام بررسی‌های ویژه پلیسی موفق به شناسایی هویت و مخفیگاه سارق لاستیک‌ها شدند و با کسب مجوز از مقامات قضائی به محل مخفیگاه وی مراجعه و در یک عملیات ویژه پلیسی سارق را دستگیر و زمین گیر کردند.

    این مقام انتظامی اضافه کرد: در بازرسی‌های اولیه از مخفیگاه متهم ۸ حلقه رینگ و لاستیک کشف شد که در ادامه پس از انتقال به کلانتری به جرم خود مبنی بر سرقت رینگ و لاستیک اعتراف کرد و اعلام کرد که اموال سرقتی را در سایت‌های فروش اینترنتی به فروش می‌رسانده است. متهم جهت کشف جرایم احتمالی دیگر و رسیدگی به پرونده تحویل مقامات قضائی شد. تا کنون ۱۰ نفر از شکات این سارق شناسایی شده‌اند و شناسایی شکات دیگر در دستور کار پلیس قرار دارد.

    سرهنگ محمد افشار به شهروندان توصیه نمود: شهروندان با رعایت هشدار‌های پلیسی و عدم پارک خودرو در محل‌های تاریک و خلوت از وقوع این نوع سرقت‌ها جلوگیری کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما