دوشنبه 23 شهريور 1405 - Mon 14 Sep 2026
  • مردم یمن معتقدند عربستان در حال اجرای نقشه های آمریکاست

  • عمان حافظ منافع آمریکاست نشست مسقط تله است، مراقب باشید!

  • رئیس آموزش‌وپرورش رباط‌کریم بازداشت شد

  • ایران و یمن در حال آزاد کردن غرب آسیا

  • علیرضا بیرانوند: هراسی از رفتن به سربازی ندارم

  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه

  • پدافند ایران قفل F۳۵ را شکست / فیلم

  • دستور اژه‌ای برای بررسی جامع شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت + فیلم

  • یک‌رفتار ضدایرانی؛ وقتی دیگران به آثار ضد اسرائیلی جایزه می‌دهند! + عکس

  • ترس فروشی بلاگرها با کلیدواژه اَبَرتورم

  • پایگاه ملک خالد عربستان با ده‌ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت

  • تله ترامپ برای بازار نفت و مسئولان ایرانی

  • قد بلندقدترین اسب جهان / عکس

  • چرا با وجود مصرف آهن، کمبود آهن داریم

  • اقامه نماز زیر باران شدید در مسجدالحرام / فیلم

  • خبر خوش به تیم ملی از قلب پرسپولیس!

  • بقائی: درخواست عربستان برای تعویق نشست مسقط/ کاردار اتریش فراخوانده شد + فیلم

  • افشاگری سرلشکر صهیونیست از فرسایش نظامیان

  • نابغه ترابری سنگین سپاه کیست؟ + عکس

  • نوستالژی /نوحه عمه بابایم کجاست کویتی پور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 405501
    تاریخ انتشار: 29/تير/1404 - 13:51
    حب ولی

    ارادت قلبی کاربران فضای مجازی به امام خامنه ای + تصاویر

    عشق و ارادت آحادمردم کشورمان به ساخت مقدس رهبر حکیم و هوشمندمان به لطف خدای رحمان، هر روز در قلوب مردم قدرشناس و فهیم ایران بیش از پیش شده و ارادت قلبی و حب شان را به هرنحو ممکن ابراز می نمایند.

     ارادت قلبی کاربران فضای مجازی به امام خامنه ای + تصاویر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از سراج24 ،

     دستگاه های تبلیغاتی و بوق های رسانه ای دشمن، با صرف صدها میلیارد دلار، هر روز و شب و با بهانه های متفاوت نوک پیکان اهداف پلیدشان را به سوی عمود خیمه انقلاب، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای - حفظه الله - نشانه رفته و مدام تلاش می کنند مردم را از ارادت و همدلی و حرکت در مسیر الهی که معظم له تبیین نموده اند، دور کنند، غافل از اینکه هرکه را خدا عزیز گرداند، محبت و عشقش را در دل های مردم شعله ور کرده و این حب با تلاش هیچ شیطانی از دل ها بیرون نخواهد رفت. 

    ملت شریف و قدردان ایران بزرگ آنچه تا به امروز از زعامت و رهبری این مرد وارسته و عالم بزرگ دیده اند، حکمت، بلاغت، شحاعت، تدبیر، هوشمندی و هدایت خردمندانه جامعه و کشور به سوی تعالی و سرمنزل مقصود بوده و این امر در تمامی برهه های انقلاب تا به امروز به وضوح دیده شده و نتایج گهربار آن نیز برای همگان ملموس بوده است. 

    امواج پرتلاطم هجمه های گوناگون دشمنان و بدخواهان ملت ایران هربار با تمام توان بر پیکر تنومند کشتی انقلاب خورده اما تنها ناجی و هدایتگر این مسیر طوفانی و پر فراز و نشیب، تدابیر حکیمانه این بزرگ مرد تاریخ بوده که توانسته این کشتی را از تلاطم نجات داده و به سوی قله های بزرگ پیشرفت و تعالی سوق دهد. 

    برکسی پوشیده نیست دشمنانی که در مثلث شوم غربی - عبری - عربی قرار گرفته اند، به خوبی این رهبری شجاعانه و خردمندانه را درک کرده و تمام عزم و هم و غم شان را برای هدف قرار دادن این سکاندار الهی جزم کرده و به کار گرفته اند. جنگ تحمیلی و تجاوز اخیر آل نجس صهیون با همراهی آمریکای جنایتکار، نمونه ای بارز از تلاش های مذبوحانه این جماعت برای نابودی ایران و حذف رهبری مقتدر از این کشور بزرگ بود که به لطف و عنایت خداوند قادر متعال، امداد امام عصر(عج) و هدایت های حکیمانه امام خامنه ای، به شکستی مفتضحانه برای دشمنان اسلام و ایران مبدل گشته و ماهیت پلید دنیای کفر و الحاد را برای همگان آشکارتر نمود.

    در بحبوحه این جنگ که هنوز هم تمام نشده، شاهد شور و احساسات آحاد مردم نسبت به راهبری های استراتژیک و فرماندهی جانانه و دلاورانه این نبرد توسط ولی امرمان بودیم. به لطف ایزد منان به شکست دشمن منتهی شده و اوج ابراز احساسات و عشق به رهبری را بیش از گذشته به منصه ظهور گذاشته و شاهد خلق صحنه هایی زیبا از عشق به رهبر عظیم الشأن مان بودیم.

    کاربران فضای مجازی نیز در این میان با ابراز احساسات، بیان نظرات و ایجاد پویش هایی همچون لبیک یا خامنه ای خود را از این قافله بزرگ جا نگذاشته و واکنش های بسیاری به این موضوع نشان دادند. این واکنش ها هنوز هم پس از پایان دوراول حملات و آتش بس موقت، ادامه داشته و شاهد تداوم این احساسات وصف ناشدنی هستیم. 

    تصاویر زیر بخش کوچکی از نظرات این کاربران در فضای مجازی است: 

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما