سه شنبه 31 تير 1404 - Tue 22 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • کاربست تجربه گران‌سنگ ۱۲ روز استقامت و هجوم ایران

  • مسلمانی پیشکش آدم هم نیستند!

  • آیا موج دوم جنگ جمهوری اسلامی و صهیونیست ها در راه است؟

  • از «وکالت تسخیری متجاوز» تا تسلیح حقیقی دشمن

  • ترامپ قلدری باج‌گیر است که حتی در مذاکره باید با اسلحه سراغش رفت

  • ایران نه‌تنها از آمریکا نمی‌ترسد بلکه آن را می‌ترساند/خداوند نصرت ملت ایران را تضمین کرده است+عکس و فیلم

  • روایت شهید حاجی زاده از مسیر پیشرفت در صنعت موشکی ایران/ رهبر انقلاب یک روند چند ساله جلوی چشمشان هست +فیلم

  • دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!

  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 405644
    تاریخ انتشار: 31/تير/1404 - 11:39

    واریز اعتبار کالابرگ به حساب ۴میلیون و ۸۳۰هزار نفر

    سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: گام سوم مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک از دوشنبه هفته آینده برای دهک‌های شش و هفت و با واریز اعتبار کالابرگ به حساب ۴میلیون و ۸۳۰هزار نفر اجرایی خواهد شد.

    واریز اعتبار کالابرگ به حساب ۴میلیون و ۸۳۰هزار نفر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    مرجان دبیری، سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی با اشاره به اجرای گام دوم مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک گفت: این مرحله از روز گذشته آغاز شده است؛ دهک‌های اول تا سوم به‌ازای هر نفر بعد خانوار، 500 هزار تومان اعتبار دریافت کردند.

    وی ادامه داد: از دیروز با اجرای گام دوم این مرحله از طرح کالابرگ الکترونیکی، به دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی به‌ازای هر نفر 350 هزار تومان، اعتبار اختصاص خواهد یافت که این اعتبار برای خرید 11 قلم کالای اساسی در سه گروه کالایی شامل لبنیات، پروتئین و خواروبار است.

    سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی افزود:گام دوم از مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی با اختصاص اعتبار به کد ملی سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی از دوشنبه 30 تیر آغاز شد و تخصیص اعتبار برای دهک‌های ششم و هفتم از دوشنبه هفته آینده 6 مرداد خواهد بود.

       

     وی اظهار داشت: در اجرای این طرح،  بیش از 240هزار فروشگاه خرد و 12 زنجیره‌ای طرف قرارداد طرح کالابرگ الکترونیکی هستند و در اجرا مشارکت دارند. مشمولان این طرح می‌توانند برای مشاهده فروشگاه‌ها و اطلاع از مانده اعتبار خود، برنامه کاربردی «شما» را از خدمات‌دهندگانی چون «بازار» و «مایکت» دریافت و نصب کنند.

    وی ادامه داد: مشمولان گام اول و دوم می‌توانند تا پایان مرداد ماه خرید خود را انجام دهند. در گام اول 9میلیون و 300هزار نفر سرپرست خانوار با مانده 0 توانسته‌اند خرید خود را انجام دهند. 23درصد متقاضیان برنج و 23درصد حبوبات و 23 درصد گوشت خریداری کرده‌اند. در گام دوم برای سرپرستان خانوار دهک‌های 4 و 5 حدود 5میلیون و 504هزار و 997 نفر سرپرست خانوار داریم که می‌توانند خریدهای خود را انجام دهند.

    سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی درباره گام بعدی گفت: گام بعدی برای دهک‌های ششم و هفتم از دوشنبه هفته آینده 6 مرداد برای 4میلیون و 830هزار و 602 نفر سرپرست خانوار اجرا خواهد شد، ادامه طرح کالابرگ بستگی به دستوری دارد که به ما داده شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما