جمعه 01 اسفند 1404 - Fri 20 Feb 2026
  • هشدار وزش باد شدید در تهران

  • گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی

  • سکوت سنگین فمینیست‌ها مقابل فاجعهٔ اپستین +عکس

  • دستگیری حفار غیرمجاز در یکی از روستاهای کامیاران

  • پیام قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی

  • توقیف دامپ‌تراک ۴۰ تنی قاچاق در هرمزگان

  • جمع‌وجور و مرگبارترین مسلسل آلمانی /فیلم

  • نفس تازه دریاچه ارومیه / عکس

  • ایران فعلا بیرون از اتاق فرمان پول

  • احساس بد آمریکایی‌ها‌ از جنگ برای منافع اسرائیل +عکس و فیلم

  • مسلمان‌ شدن رپر ماداگاسکاری در برنامه محفل / فیلم

  • افشاگری از اتفاقات عجیب و غریب در پرسپولیس /فیلم

  • تجلیل از ماه رمضان در خرابه‌های غزه

  • خانه‌تکانی نوروزی روی خط قرمز آب

  • حمله مشاور غیابی استقلال به مورینیو!+عکس

  • قدرت‌نمایی سپاه در حساس‌ترین گذرگاه انرژی جهانی+عکس

  • قیمت روز گوشت گوساله پنجشنبه ۳۰ بهمن

  • مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو گامی رو به جلو بود

  • انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور

  • شوک خبری به پرسپولیس ، جدایی اوسمار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 399027
    تاریخ انتشار: 26/فروردين/1404 - 17:56

    زنگ خطر ۴۵۸ نقطه حادثه‌خیز در تهران

    رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران از شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه خیز در تهران در سال گذشته خبر داد.

    زنگ خطر ۴۵۸ نقطه حادثه‌خیز در تهران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    سرهنگ مصطفی زینی‌وند رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران اظهار کرد: در سال گذشته ۴۵۸ نقطه حادثه خیز شهر تهران احصاء شد و بازدید‌های مشترکی با شهرداری از نقاط صورت گرفت و در انتهای سال ۳۴۴ نقطه حادثه خیز ایمن سازی شدند.

    سرهنگ زینی وند در مورد نقاط حادثه خیز تهران بیان داشت: نقطه حادثه خیز جایی است که فراوانی تصادف در آن بیشتر از سایر نقاط است، این آمار نشان دهنده نقص در آن نقطه است و درصد خطا و اشتباه رانندگان در این نقاط بیشتر است.

    وی افزود: براساس سامانه‌های مردمی و مراجعه کارشناسان در طول ۳ سال این نقاط احصاء شده و براساس اولویت بندی مشکل آنها مورد حل قرار می‌شود تا از تکرار تصادفات در آن نقاط جلوگیری شود.

    سرهنگ زینی وند بیان داشت: در سال گذشته ۴۵۸ نقطه حادثه خیز شهر تهران احصاء شد و بازدید‌های مشترکی با شهرداری از نقاط صورت گرفت و در انتهای سال ۳۴۴ نقطه حادثه خیز ایمن سازی شدند.

    رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران در رادیو گفت‌و‌گو خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه نقص راه با پلیس تماس گرفته تا در اسرع وقت مشکلات و نواقص برطرف شوند. یکی از موضوعاتی که در سال‌های اخیر پیگیری شده، رفع اختلاف سطح‌های معابر است. سال گذشته یک و نیم میلیون تن آسفالت برای بهسازی و مناسب سازی معابر در سطح شهر تهران استفاده شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما