چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • جهش بزرگ اسپانیا در مسیر قهرمانی پس از شکست پرتغال

  • بی‌اعتمادی نفت به آتش‌بس

  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 428626
    تاریخ انتشار: 16/تير/1405 - 21:48

    کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در سه ماهه نخست امسال

    مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران گفت: در سه ماهه نخست امسال ۴۳۷ دستگاه استخراج غیرقانونی رمزارز در قالب ۲۱ مزرعه شناسایی و جمع‌آوری شد.

    کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در سه ماهه نخست امسال

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    محمود محمودی،بعد از ظهر سه‌شنبه، در جمع خبرنگاران، از کشف و جمع‌آوری ۴۳۷ دستگاه استخراج غیرقانونی رمزارز در سه ماهه نخست امسال خبر داد و اظهار کرد: این دستگاه‌ها در قالب ۲۱ مزرعه غیرمجاز شناسایی شدند که توان مصرفی آنها یک‌هزار و ۳۹۸ کیلووات بود.

    وی که مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران است، افزود: با جمع‌آوری این ماینرها از هدررفت سالانه ۱۲ میلیون و ۲۴۹ هزار و ۹۸۹ کیلووات ساعت انرژی، معادل مصرف برق پنج هزار و ۵۰۴ خانوار جلوگیری شد و پرونده متخلفان برای رسیدگی به دستگاه قضایی ارسال شده است.

    محمودی با تأکید بر برخورد قاطع با استخراج غیرقانونی رمزارز تصریح کرد: این فعالیت‌ها علاوه بر ایجاد فشار بر شبکه توزیع، خطر آتش‌سوزی و آسیب به تجهیزات برقی را افزایش می‌دهد. تاکنون نیز در مجموع ۶۱۹ مزرعه غیرمجاز با ۱۰ هزار و ۱۹۴ دستگاه ماینر در استان تهران شناسایی و جمع‌آوری شده است.

    مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در ادامه با اشاره به اجرای طرح «مهتاب» گفت: تعویض کنتورهای معیوب یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این طرح است، زیرا جایگزینی این کنتورها ضمن ثبت دقیق مصرف برق، نقش مؤثری در مدیریت مصرف، کاهش تلفات و افزایش بهره‌وری شبکه دارد.

    وی افزود: در قالب طرح مهتاب، جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز، شناسایی کنتورهای دستکاری‌شده و مقابله با جلوه‌های بدمصرفی نیز در دستور کار قرار دارد و برآوردها نشان می‌دهد حذف بدمصرفی‌ها می‌تواند بیش از ۱۵ درصد در مصرف برق صرفه‌جویی ایجاد کند.

    محمودی همچنین از اقدامات گسترده شرکت توزیع نیروی برق استان تهران برای برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید خبر داد و اظهار کرد: با صرف ۱۲ هزار و ۷۴۰ نفرساعت کار، برق پایدار یک‌هزار و ۱۰۲ موکب، پنج آشپزخانه، ۱۳ پارکینگ، یک زائرسرای ۱۰ هزار نفری و مسیرهای تردد زائران در مناطق ۲۲ گانه استان تأمین شد.

    وی در پایان با قدردانی از تلاش نیروهای عملیاتی صنعت برق، بر تداوم اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف، مقابله با برق‌های غیرمجاز و ارتقای پایداری شبکه توزیع برق استان تهران تأکید کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما