شنبه 23 فروردين 1404 - Sat 12 Apr 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • سیاستمداری که بازی سیاسی" استعفاء کردن" را بخوبی بلد است

  • نیت ما رسیدن به توافق شرافتمندانه است/ مذاکرات غیر مستقیم و فقط در موضوع هسته‌ای است + فیلم

  • چه کسی برای مذاکره شرط تعیین کرد؟+عکس

  • نتیجه مذاکرات شنبه؛ یک هیچ به نفع ما

  • ایران از گفت و گو هراس ندارد

  • قدردانی از یک حرکت شایسته رئیس جمهور و چند سوال مهم

  • برای فرار از یمن، ترامپ دست به دامان ایران شد

  • ترامپ و سفر شتاب زده نتانیاهو!

  • اسرائیل در آدم‌کشی به سیم آخر زده است

  • حمایت غربگرایان از قاتل شهید سلیمانی

  • سرمایه‌گذاری در کار‌های مولد کلید حل مشکلات معیشتی /مسئولان باید به استقبال سرمایه‌گذاران بروند

  • پرسپولیس و رویای از دست رفته قهرمانی/دو امتیاز دیگر از دست شاگردان کارتال پرید

  • برای هر جنگی آماده‌ایم اما آغازگر جنگ نیستیم

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام نیری

  • آمریکای ترامپ در حال بلعیدن خود است؟

  • جنگ ادراکی وشناختی‌گسترده علیه ایران

  • ۳ درس مهم از تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه

  • نگاه وزرا باید اصلاح بودجه باشد نه افزایش بودجه/ مشکلات فراروی تولیدکنندگان باید مرتفع شود

  • ۴ راهبرد قابل استفاده از بیانات رهبر معظم انقلاب در نماز عید فطر

  • عید فطر موجب عزت اسلام و رسول اکرم است/ دولت‌های اسلامی باید با دقت و سرعت حوادث امروز را دنبال کنند/ اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ است +فیلم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 398731
    تاریخ انتشار: 23/فروردين/1404 - 14:34

    زمان اجرای قانون متناسب‌سازی در سال ۱۴۰۴

    مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری جزئیات مربوط به متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را تشریح کرد.

    زمان اجرای قانون متناسب‌سازی در سال ۱۴۰۴

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه جوان

    حجت‌الله میرزایی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری صبح امروز در نشستی خبری با اصحاب رسانه افزایش قدرت خرید بازنشستگان را از اقدامات در دستور کار این صندوق عنوان کرد و گفت: در گذشته طرح‌هایی مانند طرح یاری اجرا می‌شد که در مقطعی متوقف شد، اما امسال همان طرح‌ها با ابعاد گسترده‌تری برای خرید‌های اقساطی، مسافرت‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و برخورداری از خدمات درمانی بهتر و بهره‌مندی از سبد متنوع کالا استفاده می‌شود که جزییات آن در دهه اول اردیبهشت اعلام خواهد شد.

    وی با بیان اینکه صندوق‌های بازنشستگی در دنیا به عنوان نهاد‌های مهم سرمایه گذاری و فعالان اصلی بازار سرمایه و نظام اقتصادی به شمار می‌روند، گفت: با سرمایه گذاری ذخایر و منابعی که از محل بیمه پردازی بازنشستگان به دست می‌آید یا به شکل سهامداری یا در برخی موارد مانند بنگاهداری، تلاش می‌کنند به بازیگران فعال اقتصادی کشور‌ها تبدیل شوند. 

    مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ادامه داد: در سال جاری باتوجه به نامگذاری سال و سیاست‌هایی که نظام اتخاذ کرده و همچنین برآوردی که از شرایط محیطی وجود دارد و از سوی دیگر باتوجه به الزامات برنامه هفتم، چند سیاست را پیگیری می‌کنیم که از جمله آنها تکمیل زنجیره‌های ارزش است تا صندوق‌های بازنشستگی به عنوان نهاد‌های اقتصادی در درون این زنجیره‌ها قرار گیرند.

    وی از جمله دیگر سیاست‌هایی که پیگیری می‌شود را سرمایه‌گذاری در زمینه‌های پایین دستی که به مولدسازی سرمایه‌گذاری‌ها بالادستی در گذشته، کمک می‌کند عنوان کرد که این موضوع از خام فروشی جلوگیری کرده و به کاهش آسیب‌پذیری، افزایش تاب آوری اقتصادی و افزایش اشتغال و ارزش افزوده در کشور کمک می‌کند. این سیاست باید در گذشته پیگیری می‌شد و به نظر می‌رسد تشدید تحریم‌ها به تسریع در اجرای این سیاست کمک می‌کند.

    وی ادامه داد: علاوه بر این، باتوجه به الزامی که برنامه هفتم برای خروج از بنگاهداری و به جای آن حرکت به سمت سهامداری زیر ۲۰ درصد و کمک به جبران برخی آسیب‌ها که در گذشته از طریق خصوصی سازی کج کارکرد شکل گرفته را پیگیری خواهیم کرد. همچنین پیگیری‌هایی را با برخی از سهامداران بزرگ کشور برای ایجاد زنجیره‌های کامل خواهیم داشت.

    میرزایی تلاش برای استفاده از همه ابزار‌ها جهت کاهش دشواری‌های بازنشستگان و افزایش قدرت خرید بازنشستگان را از دیگر اقدامات در دستور کار صندوق بازنشستگی کشوری عنوان کرد و یادآور شد: در گذشته طرح‌هایی مانند طرح یاری اجرا می‌شد که در مقطعی متوقف شد، اما امسال همان طرح‌ها با ابعاد گسترده‌تری برای خرید‌های اقساطی، مسافرت‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و برخورداری از خدمات درمانی بهتر و بهره‌مندی از سبد متنوع کالا استفاده می‌شود که جزییات آن در دهه اول اردیبهشت اعلام خواهد شد.

    میرزایی در بخش دیگری به افزایش سقف وام قرض الحسنه بازنشستگان اشاره کرد و گفت: سقف وام قرض الحسنه بازنشستگان از ۳۰ میلیون به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافته که با همکاری بانک صادرات از اول اردیبهشت‌ماه اجرا خواهد شد. 

    آخرین وضعیت پرداخت بیمه تکمیلی بازنشستگان

    میرزایی در ادامه درباره بازپرداخت خسارات هزینه بیمه درمان تکمیلی بازنشستگان گفت: از اردیبهشت ماه سال گذشته تا دو هفته گذشته، هیچ بخشی از این خسارات به آنها پرداخت نشده بود و ما شرمنده بازنشستگان شدیم. عامل اصلی این موضوع، عدم همکاری شرکت بیمه‌کننده بود. خوشبختانه موانع برطرف شده و از هفته گذشته خسارات بیمه فروردین تا شهریور ۱۴۰۳ پرداخت شد؛ خسارات بیمه بیماران خاص بازنشسته نیز پرداخت شده است. خسارات مهرماه تا اسفندماه نیز امید است در همین هفته بازپرداخت شود.

    مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تصریح کرد: بازنشستگان به دلایل متعددی از جمله زیرساخت ضعیفی که شرکت بیمه کننده خدمات درمانی در سال ۱۴۰۳ داشته، درخواست تغییر داشتند، مناقصه اول در این زمینه انجام شده و مناقصه دوم در حال اجراست و به نظر تا پایان هفته نتیجه مناقصه مشخص می‌شود.

    میرزایی ابراز امیدواری کرد که با برگزاری جلسات با نمایندگان کانون‌های بازنشستگی، اصلاح جدول تعهدات بیمه تکمیلی درمان و اصلاح رویه‌ها، در سال جاری، خدمات درمانی تکمیلی بهتری نسبت به سال گذشته به بازنشستگان ارائه شود.

    تلاش جهت اجرای ماده ۸۵ قانون خدمات کشوری برای بازنشستگان کشوری 

     مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در بخش دیگری از سخنان خود از پیگیری برای اجرای ماده ۸۵ قانون خدمات کشوری خبر داد و یادآور شد: از ماه‌ها پیش به طور جدی پیگیر اجرای ماده ۸۵ قانون خدمات کشوری هستیم. این ماده قانونی به صراحت تصریح می‌کند که همه دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند که بیمه درمان تکمیلی را برای کارکنان، بازنشستگان و خانواده‌های آنها به طور هماهنگ اجرا کنند. تا امروز به دلایلی از جمله کمبود منابع، دولت از اجرای این قانون بازمانده. از دی ماه گذشته جلسات مکرری در دولت و مجلس داشتیم. در حال رایزنی با سازمان برنامه و بودجه و دستگاه‌های اجرایی به ویژه وزارت آموزش و پرورش هستیم.

    به تعداد بازنشستگان تفاوت در شکل محاسبه و احکام بازنشستگی وجود دارد

    مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوال ایسنا درباره متناسب سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ توضیح داد: سال ۱۴۰۳ که اولین سال اجرای متناسب سازی بوده است، در دوره سه ماهه دی بهمن و اسفند، یک میلیون و ۷۰۰ هزار حکم متناسب سازی برای بازنشستگان صادر شد که برخی از بازنشستگان وابسته به دیوان محاسبات، قضات، مخابراتِ بعد از خصوصی سازی و چند سازمان دیگر جامانده بودند که در آخرین روز‌های سال گذشته جداولشان ابلاغ شد و تا پایان فروردین احکام آنها نیز صادر خواهد شد؛ به عبارتی هیچ بازنشسته‌ای نیست که حکم متناسب سازی سال اول را دریافت نکرده باشد، به خصوص اینکه برخی از آنها به گره کور و پیچیده تبدیل شده بود که حل شد.

    امسال ۳۰ درصد از قانون متناسب سازی اجرا خواهد شد

    به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه طبق قانون، اجرای متناسب‌سازی ۱۰۰ درصدی به سه مرحله ۴۰ درصد، ۳۰ درصد و ۳۰ درصد تقسیم شده است، گفت: امسال ۳۰ درصد از قانون متناسب سازی اجرا خواهد شد. ما مجری متناسب‌سازی هستیم و شکل متناسب‌سازی را سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی در قالب جداول ابلاغ می‌کنند.

    میرزایی با تاکید بر اینکه به تعداد بازنشستگان تفاوت در شکل محاسبه و احکام بازنشستگی وجود دارد، تصریح کرد: ممکن است که هر کدام از بازنشستگان خود را با همکاران خود مقایسه کند، اما شرایط و سال بازنشستگی، رتبه و تحصیلات و... بازنشستگان با یکدیگر متفاوت است. در سال ۱۴۰۳ مرحله اول متناسب سازی انجام شده و در سال ۱۴۰۴ افزایش ۲۰ درصدی در حقوق بازنشستگان و موضوع دیگر اجرای ۳۰ درصد متناسب سازی را داریم. منتظر هستیم جداول ۳۰ درصد متناسب سازی نیز ابلاغ شود و افزایش ۲۰ درصد و ۳۰ درصد مرحله دوم متناسب‌سازی با یکدیگر اجرا شود. برای محاسبات دقیق و جلوگیری از ضایع شدن حق بازنشستگان و همچنین برای جلوگیری از صدور دو مرحله‌ای حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار بازنشسته، این احکام یک مرحله صادر خواهد شد.

    وی درباره زمان اجرای قانون متناسب‌سازی در سال ۱۴۰۴ گفت: به محض ابلاغ جداول مربوطه، احکام آن صادر و اجرا خواهد شد و اگر این موضوع به فروردین جاری نرسید، قطعا در حقوق اردیبهشت منظور می‌شود و مابه التفاوت فروردین ماه نیز در اردیبهشت ماه پرداخت می‌شود. منتظر هستیم جداول ۳۰ درصد متناسب سازی نیز ابلاغ شود تا افزایش ۲۰ درصد و مرحله دوم متناسب‌سازی با یکدیگر صادر و اجرا شود.

    مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نرخ پشتیبانی در صندوق افزایش پیدا می‌کند یا خیر؟ گفت: نرخ پشتیبانی در صندوق بازنشستگی کشوری نسبت نیم یا کمتر از نیم است. معمولا نسبت پشتیبانی در صندوق‌های بازنشستگی نباید از ۵ کمتر باشد، وگرنه صندوق‌ها کارکرد خود را به عنوان صندوق از دست می‌دهند.

    وی افزود: نرخ پشتیبانی صندوق بازنشستگی کشوری نیز طی ۱۵-۲۰ سال گذشته به طور مستمر کاهش یافته است و دلیل مهم آن این است که از حدود ۱.۵ دهه پیش ورودی به صندوق بسته تبدیل شده است یعنی هیچ عضو جدیدی به صندوق ملحق نشده و همه استخدام‌های جدید نیز به بیمه‌پرداز سازمان تامین اجتماعی با برخی صندوق‌های دیگر تبدیل شدند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما