پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 398383
    تاریخ انتشار: 18/فروردين/1404 - 17:32
    سعدالله زارعی:

    اسرائیل در آدم‌کشی به سیم آخر زده است

    کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه اسرائیل در آدم‌کشی به سیم آخر زده است، اظهار کرد: صهیونیست‌ها در فضای اجبار دست به این جنایات می‌زنند زیرا حمایت افکار عمومی، دولت‌ها و سطح حقوق بین‌المللی را از دست داده است.

     اسرائیل در آدم‌کشی به سیم آخر زده است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    سعدالله زارعی کارشناس مسائل غرب آسیا در خصوص جنایات رژیم صهیونیستی و بمباران زنان، کودکان و خبرنگاران گفت: اقدامات اسرائیل علیه ساکنان غزه در فضایی صورت می‌گیرد که کمترین توجیه بین‌المللی، چه از سطح دولت‌ها، چه از سطح مجامع حقوقی و چه از سمت افکار عمومی، این را تایید نمی‌کند. یعنی اسرائیلی‌ها در فضای منهای جهان جنایت می‌کنند.
    و این یک وضعیت کاملاً جدیدی برای اسرائیل است. از سال ۱۹۴۸ تا پیش از قضایای اخیر غزه، اسرائیلی‌ها به همراه جهان حرکت می‌کردند؛ یعنی اگر افکار عمومی را نداشتند، اما حمایت دولت‌ها و حمایت مجامع حقوقی را با خود داشتند.وی افزود: امروز اما هم افکار عمومی را ندارند، هم حمایت سطوح دولت‌ها را ندارند و هم حمایت سطح حقوقی بین‌المللی را ندارند. بنابراین می‌توانیم بگوییم که اسرائیل به سیم آخر زده است.
     
    اسرائیل در فضای اجبار دست به جنایات می‌زند
     
    کارشناس مسائل غرب آسیا اظهار کرد: اسرائیل در فضای اجبار دست به این جنایات می‌زند. یعنی احساس مقامات اسرائیلی این است که این یک زمان تاریخی است که اسرائیلی‌ها یا باید صحنه حیات را ترک کنند و یا باید حیات خود را برای همیشه تثبیت کنند و از مرحله استقرار عبور کنند و وارد مرحله بقا شوند. این وضعیتی است که اسرائیل چشم خود را روی پیامدهای این جنایت‌ها بسته و در مسیر منهای جهان حرکت می‌کند.
    زارعی تصریح کرد: اینجا یک سوال وجود دارد و آن اینکه انتهای این موضوع چه می‌شود؟ بالاخره اسرائیلی‌ها به بقا می‌رسند یا به فنا؟ پاسخ این مسئله را مقاومت می‌دهد؛ یعنی عملکرد فلسطینی‌ها و جریانات مقاومتی در منطقه و اقدامات دولت‌های حامی فلسطین تعیین‌کننده است.

    اسرائیلی‌ها نمی‌توانند منهای جهان به بقا برسند

    وی خاطرنشان کرد: اگر چنانچه مقاومت در همین وضع فعلی استمرار داشته باشد و این جبهه بر میثاق دفاع از فلسطین و آزادی کامل فلسطین باقی بماند و دولت‌های عربی اسلامی در منطقه در حد عدم همراهی با آمریکا و اسرائیل در طرح ضد فلسطینی حضور داشته باشند، قطعاً اسرائیلی‌ها نمی‌توانند منهای جهان به بقا برسند و تئوری بقای منهای جهان آنها به فنا می‌رود و آنها وارد چرخه فنا می‌شوند.

    در سیستم اسرائیل استثنا معنا ندارد

    کارشناس مسائل غرب آسیا در مورد بمباران خبرنگاران در غزه گفت: اساساً رژیم صهیونیستی وقتی ملاحظات را کنار زده و به بیمارستان، زنان، کودکان، سالخوردگان و افراد بی‌دفاع و بی‌پناه حمله می‌کند، دیگر جایی برای این سوال باقی نمی‌ماند که آیا خبرنگار از نظر اسرائیل دارای حق حیات و فعالیت هست یا نیست. بنابراین در سیستم اسرائیل استثنایی وجود ندارد.

    زارعی عنوان کرد: اسرائیل فعلی با قبل از طوفان‌الاقصی متفاوت است زیرا در یک برآورد کلی رژیم قبل از هفتم اکتبر خود را در وضعیت تدریجی استقرار می‌دید اما در قضیه هفتم اکتبر متوجه شد که در راهبرد و در فهم روند تحولات دچار خطا شده و روند را منتهی به استقرار ارزیابی نکرد لذا به تغییر استراتژی دست زد و آن بقا به هر قیمت بود.کارشناس مسائل غرب آسیا تأکید کرد: روزهای حساسی را پشت سر می‌گذاریم و کسی در این صحنه پیروز می‌شود که در هدف تمرکز بیشتری داشته باشد و برای تحقق آن حاضر به پرداخت هزینه باشد.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما