دوشنبه 30 شهريور 1405 - Mon 21 Sep 2026
  • هتک حرمت مقدسات بهای سنگینی دارد

  • سال وقوع بحران نفتی

  • بسکتبالیست‌های ایران سلام نظامی دادند / فیلم

  • فرمانده‌ای در کسوت روحانیت

  • پست شقایق دهقان برای شهدای دانش‌آموز میناب

  • حملات هوایی اسرائیل به نبطیه الفوقا / فیلم

  • بورس عربستان از موشک‌های یمن بی‌نصیب نماند

  • پزشکیان به نیویورک می‌رود

  • ۵ وسیله برهم‌زننده آرامش

  • شوک بزرگ به بازیکنان استقلال و پرسپولیس

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز یکشنبه ۲۹ شهریور

  • کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد

  • روایت روزنامه‌نگار ایرلندی درباره رزمایش جان‌فدا

  • پیروزی بسکتبال ایران مقابل چین / عکس

  • پرسپولیس باز خبر ساز شد / بازگشت ستاره عراقی

  • نگرانی صهیونیست‌ها از شکست‌های نظامی عربستان در برابر یمن / دست رد قاهره به درخواست ریاض؛ مصر وارد جنگ یمن نمی‌شود+ عکس

  • اسرائیل منفور جهانیان است

  • آمریکا و کشورهای منطقه خطا کنند، هدف قرار می‌گیرند

  • لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • گداییِ امنیت! / امنیت را کسانی گدایی می کنند که از پس جنگ بر نمی آیند...

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 394059
    تاریخ انتشار: 20/بهمن/1403 - 10:49

    رشت زیر آب رفت‌ +عکس

    شهردار رشت گفت: لوله‌گذاری جمع آوری آب‌های سطحی در مناطقی که دچار آبگرفتگی شدند انجام شده بود ولی میزان بارش‌ها بیشتر از حجم لوله‌ها بود که موجب آبگرفتگی شد.

     رشت زیر آب رفت‌ +عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم، به دلیل بارش شدید باران که از روز پنجشنبه آغاز شد برخی معابر در شهرستان های گیلان دچار آبگرفتگی شدند ولی بالاآمدن آب رودخانه ها باعث شد تا برخی مناطق سطح شهر رشت دچار آبگرفتگی شوند.

    طبق اعلام محمدعلی ویشکاهی مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان، حدود ۱۰۰ خانه در مناطق پیربازار و سیاه اسطلخ و دیانتی شهر رشت دچار آبگرفتگی شدند که با اقدامات صورت گرفته توسط نیروهای شهرداری، آتش نشانی و هلال احمر، خانوارها از منازل خود تخلیه و به ۲ مسجد برای اسکان منتقل شدند.

    رحیم شوقی شهردار رشت در حاشیه بازدید از مناطق رشت که دچار آبگرفتگی شده بودند با اشاره به وضعیت آب‌گرفتگی در سطح شهر اظهار کرد: «از ابتدای صبح همکاران بنده در سطح شهر حضور دارند و متأسفانه آب جاری شده فراتر از ظرفیت رودخانه‌ها و کانال‌ها بود.

    وی با بیان اینکه ظرفیت رودخانه‌ها قبل از ورود به رشت تکمیل بود و افزایش بارش باران باعث شده که منازل مسکونی نزدیک به رودخانه‌ها زیر آب بروند، گفت: مشکل اصلی ما در سیاه‌ اسطلخ است که آب رودخانه بالا زده و تعدادی از خانه‌های همشهریان ما زیر آب رفته است، همچنین، مناطقی مانند بلوار گیلان، خیابان‌های ۲۰ متری و ورودی مسکن مهر باهنر نیز درگیر آب‌گرفتگی هستند.

    شهردار رشت با بیان اینکه همکاران ما، به ویژه نیروهای آتش‌نشانی و خدمات شهری، از ابتدای صبح در حال تخلیه آب در معابر مختلف شهر رشت هستند، افزود: حجم بارش در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳۰ میلی‌متر بود که این امر خدمت‌رسانی را با مشکل مواجه کرده و با توجه به اینکه رشت شهری بارانی است، هر بار که باران می‌بارد، این مشکلات نیز به وجود می‌آید.»

    شوقی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای لوله‌گذاری جهت هدایت آب‌های سطحی بیان کرد: در مناطقی که امروز دچار آبگرفتگی شدند و برخی منازل زیر آب رفتند لوله‌گذاری انجام شده بود ولی میزان بارش باران به حدی زیاد بود که موجب بالاآمدن آب سطح رودخانه‌ها شد که در نتیجه برخی منازل نزدیک به رودخانه زیر آب رفتند.

    شوقی با اشاره به ضرورت حل ریشه‌ای این مسائل بیان کرد: «باید برای حل ریشه‌ای این مشکل اقدام کنیم تا در بارندگی‌های شدید آینده با این آب‌گرفتگی‌ها مواجه نشویم که در این خصوص در برخی مناطق، لوله گذاری برای جمع‌آوری آب‌های سطحی انجام شده و خطوط فاضلاب اصلاح شده است، اما حجم بارش امروز به قدری زیاد بود که خروجی لوله‌های جمع‌آوری آب‌های سطحی زیر آب رفت.»

    وی با بیان اینکه اگر بارندگی مجدد تکرار شود، ممکن است با مشکلات آب‌گرفتگی مواجه شویم، گفت: برای برخی نقاط شهر برنامه‌ریزی لازم را انجام می‌دهیم تا در سال‌های آینده شاهد این مشکلات نباشیم.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما