سه شنبه 31 شهريور 1405 - Tue 22 Sep 2026
  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • سه دروازه ایران برای تاب‌آوری تجارت خارجی

  • رهبر انقلاب: فقدان آیت‌الله‌ شبیری خللی در ردیف محققین تراز اول شیعه ایجاد کرد

  • اشتباه برای علی کریمی؛ تاوان برای دیگران +عکس

  • واکنش بقایی به افزایش قیمت سوخت در آمریکا

  • اموال ۳۹۴ نفر به اتهام همکاری با دشمن توقیف شد

  • طشت رسوایی حقوق بشر آمریکایی فرو افتاد

  • از کلاس درس تا دوخت لباس امید/ عکس

  • موشک ۵۰ متری در خیابان‌های شهر! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 433458
    تاریخ انتشار: 29/شهريور/1405 - 17:53
    جهاد اسلامی:

    هتک حرمت مقدسات بهای سنگینی دارد

    جنبش جهاد اسلامی تعرض نتانیاهو به صحن البراق را تجاوزی آشکار به مقدسات و اهانتی به همه آزادگان جهان خواند.

     هتک حرمت مقدسات بهای سنگینی دارد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    جنبش جهاد اسلامی فلسطین امروز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای، تعرض بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر جنایتکار رژیم صهیونیستی، به صحن البراق را تجاوزی آشکار به مقدسات و اهانتی به همه آزادگان جهان توصیف کرد.

     
    این جنبش در بیانیه خود تصریح کرد که هتک حرمت صحن البراق توسط نتانیاهو، نمایش انتخاباتی است که می‌خواهد با آن آینده سیاسی خود را نجات دهد.
     
    جهاد اسلامی همچنین ضمن تسلیت شهادت یکی از شهروندان فلسطینی که در نزدیکی ایست بازرسی «غنیم» به شهادت رسید، از عملیات‌های شهادت‌طلبانه در رام‌الله و جنین تمجید کرد.

    این جنبش تاکید کرد: این ضربات کوبنده به نتانیاهوی جنایتکار ثابت می‌کند که هتک حرمت مقدسات ما بهایی سنگین دارد؛ بهایی که نظامیان و شهرک‌نشینان ناچار به پرداخت آن خواهند بود.
     
    جهاد اسلامی در ادامه، سکوت دولت‌های عربی و اسلامی را در قبال اقدام تحریک‌آمیز مستقیم در یکی از مقدس‌ترین مکان‌های مسلمانان، محکوم کرد. این جنبش در پایان از مسلمانان خواست حضور خود را در صحن‌های مسجد الاقصی افزایش دهند و طرح‌های تلمودی را ناکام بگذارند.
     
    سرایا القدس خواستار تشدید مقابله با اشغالگران شد
     
    سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، امروز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای عملیات قهرمانانه در نزدیکی شهرک «حلمیش» در غرب رام‌الله را که به هلاکت یک شهرک‌نشین انجامید، تبریک گفت.
     
    سرایا القدس در بیانیه خود از قهرمانان ملت فلسطین در‌همه شهرها، اردوگاه‌ها و روستاهای کرانه باختری و قدس اشغالی خواست مقابله با نظامیان اشغالگر و شهرک‌نشینان صهیونیست را با همه ابزارهای موجود تشدید کنند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما