چهارشنبه 25 تير 1404 - Wed 16 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • روایت شهید حاجی زاده از مسیر پیشرفت در صنعت موشکی ایران/ رهبر انقلاب یک روند چند ساله جلوی چشمشان هست +فیلم

  • دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!

  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 393237
    تاریخ انتشار: 10/بهمن/1403 - 20:57

    رد صلاحیت 2 نامزد انتخابات فدراسیون فوتبال

    دو کاندیدای ریاست انتخابات فدراسیون فوتبال از رد صلاحیت خود از سوی کمیته بدوی مطلع شدند.

    رد صلاحیت 2 نامزد انتخابات فدراسیون فوتبال

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

     در بازه ثبت‌نام کاندیدای انتخابات فدراسیون فوتبال که حدود سه هفته قبل برگزار شد، مهدی تاج، علی کفاشیان، شهاب‌الدین عزیزی‌خادم، حیدر بهاروند و امیر عابدینی در بخش ریاست نام‌نویسی کردند که حالا خبر از رد صلاحیت دو نفرشان بیرون آمد.

    بعد از جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال و کارشناسان کمیته بدوی انتخابات فدراسیون فوتبال که امروز برگزار شد، نتیجه تعیین صلاحیت‌ها از طریق پیامک به اطلاع نامزدها رسید که با توجه به اطلاعات خبرنگار "ورزش سه" در پیامکی که به علی کفاشیان و شهاب عزیزی‌خادم ارسال شده، آنها به دلیل رای قطعی کمیته اخلاق فاقد صلاحیت شرکت در انتخابات پیش رو شدند.

    علی کفاشیان و شهاب عزیزی‌خادم که گفته می‌شد با برنامه‌ریزی جدی وارد انتخابات شدند و قصد رقابت با مهدی تاج برای ریاست دوباره در فدراسیون فوتبال را دارند، برای تایید صلاحیت و مطرح نمودن شکایت، باید از طریق کمیته استیناف انتخابات فدراسیون فوتبال اقدام نمایند.

    نکته جالب توجه اینجاست که فدراسیون فوتبال به طور رسمی اسامی کاندیداهای تایید یا رد صلاحیت شده را به طور رسمی اعلام نکرده و به شکل مخفی پیامک را به خود کاندیداها ارسال نموده، اما خبر عدم تایید علی کفاشیان و شهاب عزیزی‌خادم برای هر دو نامزد انتخابات ارسال شده است.


    فدراسیون فوتبال ظاهرا به این زودی قصد ندارد اسامی کاندیداهای تایید یا رد صلاحیت شده در انتخابات را اعلام کند، اما علی کفاشیان ساعاتی قبل تاکید کرد که کمیته بدوی نمی‌تواند او را به‌خاطر رای کمیته اخلاق ردصلاحیت کند و مطمئنا اقدامات لازم برای اعتراض در کمیته استیناف را انجام خواهد داد.

    علی کفاشیان که تجربه هشت سال و نیم ریاست فدراسیون فوتبال را داشته و علاوه بر آن، سابقه دبیرکل کمیته المپیک، معاون ورزشی و امور فدراسیون‌های سازمان تربیت بدنی، ریاست فدراسیون دوومیدانی، چهار سال نایب رئیس ای‌اف‌سی و ... در کارنامه‌اش دیده می‌شود و همچنین از مدیران بلند پایه بانک مرکزی در سالیان دور بوده، قصد داشت دوباره برای ریاست فدراسیون فوتبال اقدام کند که کمیته بدوی انتخابات او را رد صلاحیت کرد.


    شهاب‌الدین عزیزی‌خادم نیز که تجربه کوتاه مدت ریاست فدراسیون فوتبال را از اسفندماه 99 تا بهمن‌ماه 1400 را داشته و سابقه عضویت در هیئت رئیسه فدراسیون و همچنین مدیریت در وزارت رفاه در کارنامه‌اش دیده می‌شود نیز تاکید داشت محرومیتش پایان یافته و می‌تواند در انتخابات شرکت کند که پیامک ردصلاحیت برای او هم ارسال شده است.


    با این شرایط در حال حاضر مهدی تاج، امیر عابدینی و حیدر بهاروند سه کاندیدای ریاست انتخابات فدراسیون فوتبال خواهند بود؛ مگر اینکه طی روزهای آینده اتفاق جدیدی رخ بدهد و افراد تایید یا رد صلاحیت شده تغییر کنند.
     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما