شنبه 24 آبان 1404 - Sat 15 Nov 2025
  • بارش برف و باران در استان‌های غربی کشور

  • مراسم یادبود همایون ارشادی

  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • تلف شدن یکد قلاده ببر الیمالات نور در مازندران

  • ابراز همدری رهبر معظم انقلاب با خانواده صابر کاظمی

  • همایون ارشادی آسمانی شد

  • رضا پهلوی، پسر تبعیدی شاه ایران، خود را در نقش منجی می‌بیند

  • دستور اژه‌ای برای پیگیری پرونده بانک آینده تا نتیجه نهایی

  • شهر دیجیتالی «‌نئوم» بن سلمان؛ واقعیت است یا سراب؟

  • اسرائیل به این زودی‌ها وارد درگیری مجدد با ایران نمی‌شود

  • حضور رئیس جمهور در تمرین تیم ملی فوتبال شب گذشته

  • در پرسپولیس در حال جنگیدن هستیم

  • عیار اوسمار با شکست استقلال خوزستان مشخص نمی‌شود

  • زیردریایی گمشده نازی‌ها در اعماق اقیانوس پیدا شد؛ آیا هیتلر واقعا به آمریکای جنوبی گریخت؟

  • دستور وزارت خارجه «نتانیاهو» در مورد شهردار جدید نیویورک/اسرائیل به دنبال یک استراتژی پس از پیروزی «ممدانی»

  • هیچ دختری نمی‌تواند با ما ازدواج کند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 392823
    تاریخ انتشار: 05/بهمن/1403 - 17:02

    انفجار مواد محترقه در خانه‌ای در دولت آباد

    سخنگوی آتش نشانی تهران از انفجار مواد محترقه در خانه‌ای در دولت آباد خبر داد.

    انفجار مواد محترقه در خانه‌ای در دولت آباد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    سید جلال ملکی سخنگوی آتش نشانی تهران با اشاره به حادثه انفجار در محله دولت آباد اظهار کرد: ساعت ۱۲:۳۶ دقیقه ظهر امروز (جمعه) یک حادثه انفجار مختصر به آدرس دولت آباد – خیابان علی نبات به ما اعلام شد و ایستگاه شماره ۱۴ به محل حادثه اعزام شد و در مدت زمان سه دقیقه همکاران ما به محل رسیدند. در محل مشاهده شد در حیات یک منزل دو طبقه قدیمی چند بسته مواد محترقه نگهداری می‌شد و در داخل منزل هم افرادی بودند که آن وسایل را درست می‌کردند و آن‌ها را در این بسته‌ها قرار می‌دادند و بسته بندی می‌کردند.

    وی ادامه داد: کارگاه کوچکی از این مواد در این خانه قرار داشت و بخش کوچکی از مواد در حیات دچار انفجار و یک پسربچه سه ساله که مشغول بازی بود، دچار سوختگی سطحی شد. خوشبختانه مورد حاد پیش نیامد، منجر به آتش سوزی یا تخریب هم نشد و فقط برخی از شیشه‌ها شکسته شدند. این حادثه جزئی بود اما از امروز تا چهارشنبه سوری راهی زیادی مانده است که می‌بینیم که ظاهرا برخی افراد که به دنبال سودجویی هستند کارهای خود را آغاز کردند و تولید، نگه‌داری و انبارداری را انجام می‌دهند و در روزهای آینده فروش خود را نیز آغاز می‌کنند.

    سخنگوی آتش نشانی تهران اضافه کرد: خانواده‌ها مثل همیشه با نوجوانان و جوانان خود صحبت کنند و آن‌ها از خطرات مواد محترقه دور کنند. اگر هم از این مواد دارند، نباید آن را دم دست یا زیر آفتاب بگذارند چرا که هر اتفاقی می‌تواند منجر به انفجار شود. خوشخبتانه این انفجار کوچک بود و اگر انفجار بزرگ تری رخ می‌داد، می‌توانست منجر به تلفات جانی و تخریب خانه شود. این‌ها تلنگری است تا به خودمان بیاییم. این عملیات ساعت ۱۳:۲۰ دقیقه به پایان رسید.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما