سه شنبه 16 تير 1405 - Tue 07 Jul 2026
  • جهش بزرگ اسپانیا در مسیر قهرمانی پس از شکست پرتغال

  • بی‌اعتمادی نفت به آتش‌بس

  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 366129
    تاریخ انتشار: 03/اسفند/1402 - 11:55

    تحرکات دوباره عناصر مخفی داعش در مرکز و شرق سوریه+نقشه میدانی

    تحرکات عناصر مخفی داعش در استان حمص و دیرالزور بیشتر شده و در جدیدترین حمله، مواضع نیروهای سوری را در حومه میدان گازی راهبردی جحار هدف قرار دادند.

    تحرکات دوباره عناصر مخفی داعش در مرکز و شرق سوریه+نقشه میدانی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  مشرق - در ماه های اخیر فعالیت هسته های خاموش گروهک تروریستی داعش در مناطق بیابانی استان های حمص و دیرالزور به شکل محسوسی افزایش یافته و در چندین مرتبه حملاتی را علیه نیروهای ارتش سوریه ترتیب دادند.

     
    عناصر مخفی داعش در جدیدترین تحرکات، روز پنج شنبه بیست ششم بهمن ماه حملات ناگهانی را علیه مواضع نیروهای تیپ القدس در محور غربی شهر راهبردی تدمر در مرکز استان حمص انجام دادند و 4 تن ار رزمندگان در جریان درگیری ها شهید و زخمی شدند.
     
    یک منبع میدانی که تحولات را در مرکز سوریه از نزدیک دنبال می کند به جزئیات حملات تروریست های داعش در این محور اشاره کرد و گفت: درگیری ها به طور دقیق در حومه میدان گازی جحار به وقوع پیوست و نیروهای تیپ قدس که زیر نظر ارتش سوریه فعالیت می کنند موفق به دفع حملات شدند.
     
    این منبع میدانی با بیان این که میدان گازی جحار در شمال غرب حومه شهر تدمر قرار دارد، افزود: اطراف این میدان گازی، میدان های نفتی و گازی مهمی همچون جزل، مهر و ... واقع شده و همین موقعیت بر اهمیتش این نقطه افزوده است.
     
    براساس اطلاعاتی که این منبع میدانی در اختیار گذاشته است، این میدان گازی از محور شمالی به جاده راهبردی حماه-الرقه و از جنوب به جاده حمص تدمر و همچنین از محور غربی هم به جاده حماه-حمص متصل می شود.
     
     
     
     
     
     
    این منبع میدانی اضافه کرد:حومه شرقی میدان گازی جحار ( در شرق استان حمص) با استان دیرالزور هم مرز و بیابانی و صعب العبور است و تروریست های داعش بیشتر در همین منطقه مخفی می شوند و در فرصت های مناسب حملاتی را علیه نیروهای سوری ترتیب می دهند.
     
    در این محدوده آلوده، مناطق الرشوانیه، فیضه، صرایم، وادی الولیج، ضبیه و میدان نفتی و گازی ضبیات قرار دارند و عناصر تروریستی داعش در این نقاط پنهان می شوند؛ صعب العبور بودن برخی نقاط در این محدوده فرصت مناسبی را در اختیار هسته های داعش گذاشته که از دید نیروهای ارتش سوریه و رزمندگان جبهه مقاومت پنهان بمانند.
     
    این موقعیت به تروریست ها این امکان را داده تا حد فاصل شرق و جنوب شرق استان حمص تا جنوب غرب استان دیرالزور را به تله های انفجاری آلوده کنند و در مجموع حدود هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از مناطق در این محور به عناصر مخفی داعش هستند.
     
    خبرهای تایید شده نشان می دهد تروریست های داعش در این محور از ارتش رژیم تروریستی آمریکا کمک دریافت می کنند و به طور مشخص آمریکایی ها در منطقه اشغالی التنف در جنوب شرق استان حمص از عوامل و حامیان اصلی عناصر مخفی داعش به شمار می آیند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما