دوشنبه 22 تير 1405 - Mon 13 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 363292
    تاریخ انتشار: 26/دي/1402 - 13:01

    پاسخ سخت به شرارت‌های اخیر رژیم صهیونیستی + عکس

    این عملیات‌ها در پاسخ به شرارت‌های اخیر رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن فرماندهان سپاه و جبهه مقاومت و به شهادت رساندن مظلومانه جمعی از هم‌وطنان در کرمان و راسک، طراحی و اجرا شده است.

    پاسخ سخت به شرارت‌های اخیر رژیم صهیونیستی + عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دوشنبه‌شب، مقرهای جاسوسی و تجمع گروهک‌های تروریستی ضد ایرانی در بخش‌هایی از منطقه را با موشک‌های بالستیک منهدم کرد. همچنین در عملیاتی دیگر، مقر جاسوسی رژیم صهیونیستی ( موساد) در اقلیم کردستان عراق را با موشک‌های بالستیک مورد هدف قرارداد و منهدم کرد.

    این عملیات‌ها در پاسخ به شرارت‌های اخیر رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن فرماندهان سپاه و جبهه مقاومت و به شهادت رساندن مظلومانه جمعی از هم‌وطنان در کرمان و راسک، طراحی و اجرا شده است.

    پس‌ از این حمله، کاربران شبکه های اجتماعی به تحلیل این عملیات پرداختند. یک کاربر انقلابی نوشت: «فرودگاه اربیل تعطیل شد، هیچ‌یک از پهپادها و موشک‌های ایرانی رهگیری نشده و تماماً به هدف اصابت کردند.» همچنین کاربری دیگر مدعی شد شب گذشته «دوربردترین حمله موشکی ایران تاکنون انجام شد و موشک‌های سپاه از فاصله ۱۲۰۰ کیلومتری مقرهای تحریرالشام و الترکستانی در ادلب سوریه را هدف قرار دادند که پیام واضحی هم برای رژیم صهیونیستی دارد».

    در این عملیات، پیشرو مجید آغا دزیی نیز به هلاکت رسید. گفته‌شده او از ثروتمندان و تاجران مرتبط با موساد و شریک تجاری رژیم صهیونیستی بوده که مسئولیت صادرات نفت از کردستان عراق به اسرائیل را بر عهده داشته است. همچنین گفته‌شده دیزایی صاحب گروه ساختمان‌سازی فالکون بود. این تاجر کُرد از نزدیک با موساد و رهبری کردستان در ارتباط بود؛ همچنین عامل اصلی تأمین مالی و انرژی موساد نیز بوده است.

    در بین واکنش‌های کاربران فضای مجازی نسبت به این عملیات، یاد و خاطره شهید والامقام، حسن تهرانی مقدم را گرامی داشتند. شهید تهرانی که با عنوان پدر موشکی ایران نیز شناخته می‌شود، پس‌ازاین عملیات، موردتوجه کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت. همچنین کاربران، یاد شهید حاج قاسم سلیمانی را هم زنده کردند. بسیاری کاربران دیگر هم تصاویر شهدای حادثه تروریستی کرمان را بازنشر دادند.

    کاربران توئیتری هشتگ «پاسخ سخت» و «انتقام باذن الله» را طراحی و وایرال کردند.

    بسیاری از کاربران و طراحان خوش‌ذوق ایرانی نیز پس‌ازاین حمله، موشک‌باران مقر تروریست‌ها را تصویرسازی کرده و در یک مورد آن، دیوارنگاره میدان فلسطین با عبارت: « تابوت‌هایتان را آماده کنید» نصب گردید.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما