چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 359273
    تاریخ انتشار: 13/آذر/1402 - 12:27

    آغاز رزمایش نظامی بزرگ ژاپن، آمریکا و استرالیا

    رسانه‌های ژاپنی روز دوشنبه گزارش دادند که برای اولین بار در تاریخ رزمایش «یاماساکورا»، استرالیا نیز قرار است در رزمایش نظامی مشترک ژاپن و آمریکا شرکت کند.

    آغاز رزمایش نظامی بزرگ ژاپن، آمریکا و استرالیا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازفارس ،

    رزمایش نظامی بزرگ ژاپن و آمریکا که با هدف مقابله با حملات احتمالی برگزار می‌شد، امسال با حضور استرالیا اجرا می‌شود.

    شبکه «اِن‌اچ‌کِی» امروز (دوشنبه) گزارش داد که برای اولین بار در تاریخ رزمایش «یاماساکورا»، استرالیا نیز قرار است در رزمایش نظامی مشترک ژاپن و آمریکا شرکت کند.

    این رزمایش نظامی بزرگ از سال ۱۹۸۲ برای شبیه‌سازی حملات به ژاپن و دفاع آمریکا از این کشور برگزار شده و امسال برای هشتاد و دومین بار با حضور استرالیا اجرا خواهد شد.

    بر این اساس، فرمانده نیروهای مسلح ژاپن طی مراسم افتتاحیه این رزمایش در پایگاه نیروی زمینی «آساکا» گفت: «ما روابط نزدیک بین ژاپن، آمریکا و استرالیا را در داخل و خارج نشان خواهیم داد و به ثبات منطقه آزاد و باز هند و اقیانوس آرام کمک خواهیم کرد».

    به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از این گزارش، در رزمایش امسال سناریوی حمله به ژاپن و کمک نیروهای آمریکایی و استرالیایی به این کشور تمرین خواهد شد.
    در ماه ژوئن ۲۰۲۳، وزرای دفاع این سه کشور طی دیداری توافق کردند که رزمایش امسال را با در نظر گرفتن احتمال اقدام نظامی چین برگزار کنند. این رزمایش تا تاریخ ۱۳ دسامبر ادامه خواهد داشت.

    پیش از این،‌«فومیو کیشیدا» نخست وزیر ژاپن در دیدار با «شی جین‌پینگ» رئیس جمهور چین، در رابطه با فعالیت‌ها و همکاری های نظامی چین و روسیه در مناطق نزدیک ژاپن ابراز نگرانی کرده بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما