دوشنبه 22 تير 1405 - Mon 13 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 359118
    تاریخ انتشار: 12/آذر/1402 - 09:37

    حماس، تل‌آویو و حومه را موشک‌باران کرد +فیلم

    گردان‌های القسام در بیانیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به تداوم جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه و کشتار کودکان و زنان در این منطقه، موج جدیدی از حملات موشکی را به تل‌آویو انجام داده است.

    حماس، تل‌آویو و حومه را موشک‌باران کرد +فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    رسانه‌های صهیونیستی در واپسین دقایق شامگاه شنبه از به صدا درآمدن آژیرهای هشدار خطر حمله موشکی در مناطق گسترده‌ای از مرکز فلسطین اشغالی، تل‌آویو و اطراف آن خبر دادند.

    منابع صهیونیستی گزارش دادند که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» در دور جدید عملیات موشکی، حداقل یکصد فروند راکت و موشک به تل‌آویو و حومه آن شلیک کرده و ساکنان این مناطق باید هرچه سریعتر به پناهگاه‌ها بروند.

    لحظاتی بعد گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس، در بیانیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به تداوم جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه و کشتار کودکان و زنان در این منطقه، موج جدیدی از حملات موشکی را به تل‌آویو انجام داده است.

    القسام همچنین با انتشار فیلمی از لحظه شلیک تعداد زیادی از موشک‌ها به سمت صهیونیست‌ها، بر تداوم مقاومت تا پایان تجاوزات اشغالگران به نوار غزه تاکید کرد.

    منابع صهیونیستی همچنین تصایوری از تل‌آویو منتشر کردند که نشان می‌دهد یک فروند موشک گنبد آهنین ضمن ناتوانی در رهگیری، دچار اشتباه شده و به خانه‌های غصبی صهیونیست‌ها در محله «غوش‌دان» برخورد کرد.

    پیش از این نیز مسئول دفتر شهدا، اسیران و مجروحان جنبش حماس به رژیم صهیونیستی هشدار داد که اگر حمله به غزه ادامه یابد، دیگر هیچ تبادل اسرایی در کار نخواهد بود.


    download

    download

    نظرات بینندگان
    نظرات شما