پنجشنبه 28 خرداد 1405 - Thu 18 Jun 2026
  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۷ خرداد

  • پایان همکاری مهدی رحمتی با خیبر

  • یادداشت تفاهم‌ ایران و آمریکا؛ انتقادات از ترامپ آغاز شد

  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 31183
    تاریخ انتشار: 03/تير/1395 - 13:44
    پایگاه خبری حامیان ولایت /بین الملل

    تشکیل «اتاق عملیات اعزاز» توسط معارضان در حلب

    گروه‌های تروریستی موسوم به «معارض» اعلام کردند که برای جلوگیری از پیشروی داعش و «نیروهای دموکراتیک سوریه» و شکست‌های متوالی، اتاق عملیاتی را در شمال حلب تشکیل داده‌اند.

    تشکیل «اتاق عملیات اعزاز» توسط معارضان در حلب

     روزنامه «الاخبار» لبنان گزارش داد، همزمان با نبردهای شهر «منبج»، گروه های مسلح در شمال حلب «اتاق عملیات اعزاز» را تشکیل داده اند تا در برابر حملات «نیروهای دموکراتیک سوریه» و داعش ایستادگی کنند.
    در همین راستا، نیروهای دموکراتیک پس از حمله به انبار غلات شهر منبج موفق شدند موانع دفاعی داعش را در جنوب شرق این شهر از میان بردارند و به بخش‌های زیادی از شهر مشرف باشند و بتوانند وارد محله‌های آن شوند.

    گروه داعش نیز در واکنش به این مسئله، در روستاهای «یاسطة و النخیل» واقع در شرق منبج به مواضع نیروهای دموکرات حمله کرد ولی موفق نشد محاصره خود را در هم شکند و خط امدادرسانی تازه‌ای ایجاد کند.

    در همین راستا، گروه‌های مسلح وابسته به ترکیه از جمله «جیش الشمال»، و«حرکة المثنى»، و«جند الإسلام»، و«قوات الشام» ائتلاف تازه‌ای به نام اتاق عملیات اعزاز را تشکیل داده و اذعان کردند که تشکیل این ائتلاف به خاطر عقب نشینی و شکست گروه‌های مسلح در همه جبهه‌های شهر حلب است.

    برخی از منابع میدانی نیز تأکید کردند که این اقدام با هماهنگی ترکیه و برای متحد کردن گروه‌های تروریستی که در شمال حلب می جنگند تا از این طریق بتوانند نفوذ ترکیه در این منطقه را حفظ کنند.
     

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما