سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 433922
    تاریخ انتشار: 05/مهر/1405 - 19:58

    وقوع سیلاب در راه است؛ هشدار تشدید بارش‌های رگباری در ۶ استان طی امروز

    یک کارشناس هواشناسی از تشدید بارش‌های رگباری و احتمال وقوع سیلاب در ۶ استان طی امروز (۵ مهر) خبر داد و گفت: کوهنوردان در ارتفاعات تهران و البرز، در ساعات بعدازظهر مراقب وقوع صاعقه باشند.

    وقوع سیلاب در راه است؛ هشدار تشدید بارش‌های رگباری در ۶ استان طی امروز

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    محمد اصغری، کارشناس هواشناسی با تشریح آخرین وضعیت آب‌وهوای کشور، درباره احتمال وقوع سیلاب در برخی مناطق شمال و شمال شرق کشور هشدار داد و گفت: امروز (یکشنبه، ۵ مهر) در شرق گلستان، نیمه شمالی خراسان شمالی و شمال شرق سمنان، به‌ویژه در مراوه‌تپه، ساری‌قُمیش، چناران، یکه‌چنار، پیش‌قلعه و آشخانه، احتمال وقوع سیل در پی رگبارهای شدید وجود دارد و فاصله گرفتن از بستر رودخانه‌ها ضرورت دارد.

    وی افزود: طی امروز، در بخش‌های وسیعی از استان سمنان آسمان ابری و گاهی بارانی خواهد بود.

    اصغری بیان کرد: در ارتفاعات تهران و البرز، افرادی که امروز قصد کوهنوردی دارند باید در ساعات بعدازظهر مراقب وقوع صاعقه باشند.

    وی یادآور شد: در منطقه زاگرس و ارتفاعات چهارمحال‌وبختیاری و غرب اصفهان نیز پس از مدتی طولانی، انتظار بارش باران وجود دارد.

    این کارشناس هواشناسی گفت: ابرهای باران‌زا نیز طی روز دوشنبه (۶ مهر) به همدان و شمال‌غرب کشور نیز می‌رسند، برهمین اساس با توجه به شرایط جوی و احتمال بارش، به کشاورزان توصیه می‌شود محصولات کشاورزی را در فضای باز دپو نکنند.

    وی درباره وضعیت هوای تهران در روزهای آینده نیز اظهار کرد: تا پایان هفته، تهران حداقل یک بار بارانی می‌شود و از پایان هفته، حال‌وهوای پاییزی به‌تدریج به نیمه شمالی کشور می‌آید.

    اصغری یادآور شد: کرانه‌های خزر نیز در روزهای آینده با شدت و ضعف بارانی خواهد بود و با رعایت احتیاط و نکات ایمنی، سفر به این مناطق منعی ندارد.

    این کارشناس هواشناسی در پایان خاطرنشان کرد: از انتهای هفته و به‌ویژه در هفته آینده، ساعات خنک و سرد موقتی در انتظار کشور خواهد بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما