سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • پیوستن ستاره هافبک ازبکستانی به استقلال

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 433942
    تاریخ انتشار: 06/مهر/1405 - 09:38

    درگیری بر سر سگ‌، به قتل در ختم شد

    مرد ۳۹ ساله‌ای در پی درگیری بر سر سگ‌گردانی در سعادت‌آباد با ضربات چاقو مجروح و پس از انتقال به بیمارستان جان باخت.

     درگیری بر سر سگ‌، به قتل در ختم شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    از پلیس تهران بزرگ، سرهنگ نثاری روز یکشنبه اظهار کرد: ساعت ۰۰:۱۰ روز ۱۵ مردادماه ۱۴۰۵، در پی اعلام بازپرس ویژه قتل شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران مبنی بر یک مورد مجروحیت منجر به فوت در بیمارستان عرفان نیایش، تیم بررسی صحنه قتل اداره دهم پلیس آگاهی به همراه تیم تشخیص هویت، بازپرس ویژه قتل و پزشکی قانونی در محل حاضر شدند.

    وی افزود: در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد مقتول از ناحیه سمت راست گردن و قفسه سینه سمت چپ دچار جراحت شده است.

    معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران ادامه داد: تحقیقات میدانی نشان داد مقتول ساعت ۲۳ روز چهارم مردادماه ۱۴۰۵ در سعادت‌آباد، بلوار دریا، خیابان صراف‌های جنوبی و ضلع جنوب‌غربی پارک آبشار در حال سگ‌گردانی بوده که متهم پس از پارک خودروی خود در کنار پارک، از خودرو پیاده شده و با وی وارد مشاجره لفظی شده است.

    سرهنگ نثاری گفت: متهم پس از بازگشت به خودرو، یک قبضه چاقو از داخل داشبورد برداشته و بار دیگر به سمت مقتول حمله‌ور شده و در جریان درگیری، وی را با ضربات چاقو مجروح کرده است. متهم پس از این اقدام با خودروی خود از محل متواری شده بود.

    وی افزود: با دستور قضایی، جسد برای تعیین علت فوت به پزشکی قانونی منتقل شد و همزمان اقدامات تخصصی برای شناسایی و دستگیری متهم در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

    معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران تصریح کرد: کارآگاهان با انجام استعلام‌های اطلاعاتی موفق شدند دو محل احتمالی حضور متهم در سعادت‌آباد و سه‌راه آذری را شناسایی کنند و در ادامه با اقدامات اطلاعاتی و رصد مخفیگاه‌های احتمالی، متهم متواری را روز ۱۵ مردادماه ۱۴۰۵ در محدوده سه‌راه آذری شناسایی و دستگیر کردند.

    سرهنگ نثاری ادامه داد: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی و انجام تحقیقات فنی، روز ۱۹ مردادماه ۱۴۰۵ صراحتاً به قتل اعتراف کرد و انگیزه خود از ارتکاب این جنایت را اختلافات قبلی با مقتول بر سر سگ‌گردانی در پارک عنوان کرد.

    وی در پایان گفت: با اقرار صریح متهم، وی به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران و با صدور قرار بازداشت موقت، به اتهام قتل عمدی برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار پلیس آگاهی قرار گرفت.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما