جمعه 15 خرداد 1405 - Fri 05 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 29373
تاریخ انتشار: 12/خرداد/1395 - 19:31
پایگاه خبری حامیان ولایت/ورزشی

دستگیری یکی از اعضای فدراسیون فوتبال

در ادامه تحقیقات جامع درباره فوتبال و مسائل آن، یکی از مسئولان فدراسیون فوتبال بازداشت شد.

دستگیری یکی از اعضای فدراسیون فوتبال

سال گذشته شاهد بازرسی دفتر علی کفاشیان، رئیس وقت فدراسیون فوتبال از سوی نهادهای نظارتی بودیم اما با توجه به در پیش بودن انتخابات ریاست فدراسیون و برگزاری مراحل حساس لیگ برتر، این روند با توقفی موقتی مواجه شد.

با توجه به این مسئله نهادهای نظارتی روند بازرسی ها و تحقیقات را از روز گذشته از سر گرفتند. دستگاهی نظارتی دیروز بازرسی هایی را از شرکت افق سبز و کمیته فرهنگی صورت دادند که با هدف مقابله با ناراستی ها و تخلفات در فوتبال بود.

در ادامه این روند، امروز یکی از مسئولان فدراسیون فوتبال که دارای پستی رسمی نیز در این مجموعه است، بازداشت شده و روانه اوین شد.

با توجه به اتفاقات صورت گرفته در روزهای اخیر، امید می رود که این دستگاه نظارتی با همراهی سایر نهادها و قوای کشور، گام هایی اساسی در اصلاح محیط فوتبال کشور داشته باشند.

نظرات بینندگان
نظرات شما