چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • جهش بزرگ اسپانیا در مسیر قهرمانی پس از شکست پرتغال

  • بی‌اعتمادی نفت به آتش‌بس

  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 287872
    تاریخ انتشار: 15/اسفند/1400 - 18:00

    تعرفه قبرها در بهشت زهرا اعلام شد

    معاون عروجیان سازمان بهشت حضرت زهرا (س) دلیل تفاوت قیمت قبور در قطعات مختلف بهشت زهرا را تشریح کرد.

     تعرفه قبرها در بهشت زهرا اعلام شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از معاون عروجیان سازمان بهشت حضرت زهرا (س) دلیل تفاوت قیمت قبور در قطعات مختلف بهشت زهرا را تشریح کرد.

    روح الله محسنی با بیان اینکه تعرفه خدمات در بهشت حضرت زهرا (س) در شورای اسلامی شهر تهران بررسی و مصوب می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۰ در قطعات جدید که قبور به صورت سه طبقه واگذار می‌شود، قبر طبقه پایین رایگان است و از بازماندگان پول قبر گرفته نمی‌شود و تنها هزینه خدمات که نزدیک یک تا یک میلیون و دویست هزار تومان است محاسبه می‌شود.

    وی افزود: دو طبقه بالایی هم امسال طبقه‌ای دو میلیون و پانصد هزار تومان است، یعنی هر دو طبقه پنج میلیون تومان و این کف قیمت قبوری هست که در سازمان بهشت زهرا (س) وجود دارد.

    معاون عروجیان ادامه داد: ناحیه دو که از قطعه ۲۰۰ تا ۲۵۸ است، طبقه‌ای ۱۴ میلیون و صد هزار تومان است؛ یعنی سه طبقه اش ۴۲ میلیون و سیصد هزار تومان می‌شود. ناحیه یک که از قطعه یک تا ۱۱۲ است، طبقه‌ای ۲۵ میلیون تومان است؛ یعنی اگر یک قبر سه طبقه واگذار شود ۷۵ میلیون تومان می‌شود. این کف و سقف قیمت قبور در سازمان بهشت زهرا (س) است.

    محسنی درخصوص اختلاف قیمت قبور توضیح داد: بر اساس تکمیل بودن قطعات نرخ قبور تغییر می‌کند، در ناحیه یک همه قطعات تکمیل شده و حجم فضای سبز زیاد است و به همین دلیل موضوع خدمات شهری سخت‌تر از قطعات دیگر است؛ لذا باید هزینه‌های دریافت قبور هم بیشتر باشد.

    وی در خصوص این که مجوز دفن در قطعه هنرمندان با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر می‌شود، گفت: در این وزارت خانه واحدی است که مربوط به اموات هنرمند است و باید نامه از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جهت دفن در قطعه ۸۸ یعنی قطعه هنرمندان بیاورند. در قطعه نام آوران هم باید نامه از شهردار تهران یا رئیس شورای اسلامی شهر تهران و نهادهایی مثل کمیته ملی المپیک آورده شود.

    به گفته وی، خاک سپاری در قطعات شهدا هم نیاز به مجوز دارد و حتما باید نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران بیاورند. قطعات صالحین که مربوط به جانبازان و خانواده جانبازان و پدر و مادر و همسر و فرزندان شهدا است نیز باید نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران اخذ شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما