یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • عاصم منیر، حاکم واقعی پاکستان شد؟

  • تجاوزات صهیونیست‌ها با همدستی آمریکا ادامه دارد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 284168
    تاریخ انتشار: 20/بهمن/1400 - 23:26

    پادشاه اسپانیا و ملکه دانمارک به کرونا مبتلا شدند

    اسپانیا و دانمارک از ابتلا به کرونای پادشاه و ملکه‌های این دو کشور خبر دادند.

     پادشاه اسپانیا و ملکه دانمارک به کرونا مبتلا شدند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس، دربارهای اسپانیا و دانمارک روز چهارشنبه در بیانیه‌هایی جداگانه اعلام کردند که آزمایش کرونای پادشاه اسپانیا و ملکه دانمارک مثبت بوده است.

    به گزارش خبرگزاری روسی «تاس» در بیانیه دربار اسپانیا در این زمینه آمده است که «فیلیپ ششم» پادشاه اسپانیا به مدت ۷ روز در قرنطینه خواهد بود. بر اساس این بیانیه، پادشاه ۵۴ ساله اسپانیا در سلامت کامل است و از محل اقامت خود به فعالیت ادامه خواهد داد.

    این در حالی است که آزمایش کرونای «مارگرت دوم» ملکه دانمارک نیز مثبت اعلام شده است. درباردانمارک در بیانیه‌ای اعلام کرد که ملکه تنها علائم خفیفی دارد. همه محدودیت‌های کرونا در دانمارک از اول فوریه برداشته شده و این ویروس دیگر به عنوان یک بیماری خطرناک تلقی نمی‌شود.

    پادشاه اسپانیا و ملکه دانمارک به کرونا مبتلا شدند

    منابع خبری چندی قبل نیز از ابتلای رئیس جمهور ترکیه، نخست‌وزیر پرتغال، نخست وزیر کانادا و وزیر خارجه انگلیس به ویروس کرونا خبر دادند.

    خبرگزاری «شینهوا» اعلام کرد که  آزمایش کرونای «آنتونیو کوستا» نخست وزیر پرتغال مثبت اعلام شده است. با آنکه هیچ علائمی از  این بیماری در نخست وزیر پرتغال مشاهده نشده، اما با توجه به آزمایش مثبت کرونای کوستا، قرار است نخست وزیر یک هفته در قرنطینه باشد. به گزارش دفتر نخست وزیری پرتغال، آنتونیو کوستا وضعیت خود را به اطلاع «ربلو دسوزا» رئیس جمهور این کشور رسانده است.

    اخیرا نخست وزیر کانادا و وزیر خارجه انگلیس نیز به کرونا مبتلا شدند. آزمایش ابتلا به کرونای «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا روز دوشنبه مثبت اعلام شد. این خبر در حالی منتشر شد که رسانه‌های کانادایی  خبر داده بودند در پی تظاهرات گسترده کامیون‌داران کانادایی در اعتراض به دستور اجباری واکسیناسیون رانندگان کامیون، نخست‌وزیر کانادا به همراه خانواده خود به مکانی نامعلوم منتقل شدند. شبکه «سی. بی. سی» کانادا گزارش کرد که ترودو و خانواده وی به مکان متفاوتی در «اتاوا» منتقل شدند.

    رجب طیب اردوغان، رئیس  جمهور ترکیه و همسر وی نیز ابتدای هفته جاری به کرونا مبتلا شدند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما