یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • عاصم منیر، حاکم واقعی پاکستان شد؟

  • تجاوزات صهیونیست‌ها با همدستی آمریکا ادامه دارد

  • چگونه می‌توان جنگ اقتصادی را برای آمریکا پرهزینه کرد؟

  • تهدیدهای ترامپ بیشتر در حد عملیات روانی است

  • علی‌الطاهر قبل از سقوط درگیر روایت صهیونیستی شد

  • تکذیب حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان

  • آیین راهپیمایی نور در بخارست / عکس

  • یک سلبریتی جایگزین نوید محمدزاده در نمایش آرش

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 432498
    تاریخ انتشار: 15/شهريور/1405 - 11:56

    راه اندازی بازی‌های ویدئویی درکاخ سفید

    کاخ سفید در اقدامی کم‌سابقه مجموعه‌ای از بازی‌های ویدئویی سبک آرکید را برای تبلیغ سیاست‌های ضد مهاجرتی دونالد ترامپ راه‌اندازی کرده است.

    راه اندازی  بازی‌های ویدئویی درکاخ سفید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    کاخ سفید آمریکا مجموعه‌ای از بازی‌های ویدئویی آرکید با محتوای سیاسی را برای تبلیغ سیاست‌های دولت دونالد ترامپ راه‌اندازی کرده است؛ اقدامی که به‌ویژه به دلیل تبدیل سیاست اخراج مهاجران به یک سرگرمی دیجیتال با انتقاد گسترده مواجه شده است.


    در یکی از این بازی‌ها با عنوان «Rio Run» که از بازی قدیمی «Snake» الهام گرفته شده، بازیکنان باید مهاجران را در امتداد رودخانه ریو گرانده جمع‌آوری و سپس اخراج کنند.
    بازی دیگری با نام «Build the Wall» با الگوبرداری از بازی «Tetris»، از بازیکنان می‌خواهد قطعات دیوار مرزی را روی یکدیگر قرار دهند تا به تعبیر سازندگان، «از مرز در برابر هجوم پیش‌رو محافظت کنند.»


    در بازی «Trump Savings Tycoon» نیز بازیکنان باید اسکناس‌ها و شمش‌های طلا را که در هوا حرکت می‌کنند جمع‌آوری کنند تا حساب‌های موسوم به Trump Accounts برای کودکان تکمیل شود؛ حساب‌های سرمایه‌گذاری دارای مزیت مالیاتی که دولت ترامپ برای نوزادان آمریکایی معرفی کرده است.
    بازی‌های دیگری نیز در این مجموعه قرار دارند. در «Supply Line» بازیکنان اقلام مربوط به غذای مدارس را مرتب می‌کنند تا شعار دولت موسوم به «آمریکا را دوباره سالم کنیم» را دنبال کنند. در «Flappy Bill» نیز بازیکن باید یک عقاب سرسفید حامل لوایح قانونی را به سبک بازی مشهور «Flappy Bird» از فراز ساختمان‌های واشنگتن عبور دهد.


     راه‌اندازی این مجموعه بازی ها با واکنش منفی گروه‌های حقوق بشری روبه‌رو شده است. منتقدان می‌گویند کاخ سفید با تبدیل اخراج گسترده مهاجران به یک بازی سرگرمی، رنج انسانی و پیامدهای سیاست‌های مهاجرتی خود را کم‌اهمیت جلوه می‌دهد.


    آمریکا گارسیا گرِوال، از مدیران «فدراسیون فرونترا»، در واکنش به این اقدام گفت دولت ترامپ سال‌ها با زندگی مردم «بازی» کرده و اکنون «از کاری که انجام می‌دهد یک بازی ویدئویی ساخته است.»
    این اقدام بخشی از راهبرد گسترده‌تر دولت ترامپ برای استفاده از اینترنت، فرهنگ عامه، میم‌های سیاسی و محتوای تولیدشده با هوش مصنوعی برای تبلیغ سیاست‌های رئیس‌جمهور آمریکاست.


    کاخ سفید پیش از این نیز با انتشار میم‌ها و ویدئوهای جنجالی در شبکه‌های اجتماعی تلاش کرده بود سیاست‌های مهاجرتی و دیگر اقدامات دولت را به شکلی سرگرم‌کننده و ویروسی به مخاطبان عرضه کند.
    همزمان، دموکرات‌ها این اقدام را نشانه‌ای از اولویت‌های نادرست دولت ترامپ دانسته‌اند؛ به‌ویژه در شرایطی که افزایش هزینه سوخت و تورم، زندگی بسیاری از آمریکایی‌ها را تحت فشار قرار داده است.
    تد لیو، نماینده دموکرات کالیفرنیا، با اشاره به افزایش قیمت متوسط بنزین در آمریکا به حدود ۴.۱۴ دلار در هر گالن، از تمرکز کاخ سفید بر بازی‌های آرکید انتقاد کرد و با اشاره به انتخابات میان‌دوره‌ای نوشت: «نوامبر در راه است.»


    مت لیسر، سناتور ایالتی کنتیکت، نیز با کنایه به افزایش قیمت انرژی گفت: «نفت گرمایشی نزدیک بالاترین سطح تاریخ است، اما خب، می‌توانید تام هومن، مسئول امور مرزی ترامپ، را در یک بازی ویدئویی بازی کنید.»

    نظرات بینندگان
    نظرات شما