چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • جهش بزرگ اسپانیا در مسیر قهرمانی پس از شکست پرتغال

  • بی‌اعتمادی نفت به آتش‌بس

  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 279215
    تاریخ انتشار: 19/دي/1400 - 12:07

    زندگی سگی در غرب روز به روز وارد مراحل جدیدی می‌شود + فیلم

    آزادی و کرامت زن در کشورهای غربی روز بروز بیشتر خود را به نمایش می گذارد.

    زندگی سگی در غرب روز به روز وارد مراحل جدیدی می‌شود + فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از 598، همزمان با تشدید روند روبه افول و انحطاط فرهنگی غرب در دهه گذشته، بروز ناهنجار های فرهنگی همچون بردگی انسان ها و سگ وری، چالش جدیدی را برای جوامع غربی به وجود آورده است که به عقیده نظریه پردازان غربی این ناهنجاری ها از لوارم توسعه یافتگی و آزادی انسان ها می باشد!


    مدتی است که در غرب، پدیده‌ای به‌نام "Human Pups" (انسان سگ‌نما) در حال گسترش است و جمعیت زیادی نیز جذب آن شده‌اند!

    اخیرا نیز کلیپی در فضای مجازی منتشر شده که آزادی و کرامت زن در کشورهای غربی را روز بروز بیشتر به نمایش می گذارد. در این کلیپ زنان سگ نما که قلاده بر گردن دارند به مانند یک سگ رفتار کرده و وقتی به هم می رسند به سمت یکدیگر حمله ور می شوند.

    در سالهای اخبر نیز مستندی به نام «زندگی ناشناخته از بشر-توله‌سگ: Secret Life Of The Human Pups» در شبکه چهار تلویزیون انگلیس پخش شد که در آن "سگوَری" گروهی از هم جنس بازان در انگلستان، به تصویر کشیده شده است! پس از پخش این مستند گاردین نیز مقاله ای پیرامون این موضوع منتشر کرد.




     
    این اجتماع هم جنس بازان سگ وَر، دارای حدود ده هزار نفر-قلاده عضو می باشد که عموماً از محیط های هم جنس بازی مُفرط در آمده و در 15 سال اخیر به به سبب گسترش شبکه های مجازی، به سرعت گسترش یافته اند.

    این بشر-سگ‌ها معمولا مرد و هم جنس باز هستند و آن فردی که سگ می شود، کاملا از سگ تقلید کرده و در راه رفتن و غذا خوردن همانند سگ رفتار می کنند. زوج دیگر این فرد مردی است که به فرد سگ وَر قلاده وصل کرده و او را به صورت چهار دست و پا در خیابان ها همراه خود می برد.


     

     
    سگ وَر ها معمولا لباس های گران قیمتی به تن می کنند. تنگ بودن این لباس ها موجب عرق سوزی این افراد شده و به همین دلیل آنان از پودرهای بچه استفاده می کنند.

    همزمان با تشدید روند روبه افول و انحطاط فرهنگی غرب در دهه گذشته، بروز ناهنجار های فرهنگی همچون بردگی انسان ها و سگ وری، چالش جدیدی را برای جوامع غربی به وجود آورده است که به عقیده نظریه پردازان غربی این ناهنجاری ها از لوارم توسعه یافتگی و آزادی انسان ها می باشد!


     
    خداوند متعال در آیه 79 سوره اعراف می فرمایند:«وَ لَقَدْ ذَرَأْنا لِجَهَنَّمَ کَثیراً مِنَ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ لَهُمْ قُلُوبٌ لا یَفْقَهُونَ بِها وَ لَهُمْ أَعْیُنٌ لا یُبْصِرُونَ بِها وَ لَهُمْ آذانٌ لا یَسْمَعُونَ بِها أُولئِکَ کَالْأَنْعامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُولئِکَ هُمُ الْغافِلُونَ» و بى ‏گمان بسیارى از پریان و آدمیان را براى دوزخ آفریده‏ ایم (زیرا) دل‏هایى دارند که با آن درنمى ‏یابند و دیدگانى که با آن نمی ‏نگرند و گوش‏هایى که با آن نمى ‏شنوند آنان چون چارپایانند بلکه گمراه‏ترند آنانند که ناآگاهند.

     


    download

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما