دوشنبه 19 مرداد 1405 - Mon 10 Aug 2026
  • بقائی:کشورهای منطقه نمی‌توانند به تامین امنیت از سوی آمریکا متکی باشند

  • قیمت جدید محصولات ایران‌خودرو و سایپا

  • دنیای صورتی مراد ویسی از دوره پهلوی

  • چرا سرلشکر رضایی برای مدیریت شورای عالی امنیت ملی انتخاب شد؟+ عکس

  • تیر غیب بر قلب سیاه عربستان

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

  • مصرف انواع دخانیات عامل اصلی سرطان‌هاست

  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۹ مرداد

  • پیام رئیس قوه قضائیه به دبیر شورای عالی امنیت ملی

  • فیلم/ بریتیش کلمبیا در آتش و دود

  • پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی

  • نکونام مافیا را سربه‌نیست کرد

  • ترامپ یک مشاور ارشد خود را برکنار کرد

  • مقاومت یمن؛ دو خیز اساسی

  • خشم مادرانه فیل برای نجات بچه‌اش / فیلم

  • بسترهای خشک رودخانه‌ها و زمین‌های سوخته اروپا / عکس

  • اعلام ورشکستگی سایپا توسط قطعه‌سازان بخش خصوصی

  • دادستان کل آمریکا شریک فساد ترامپ است

  • اولین شهید خبرنگار صداوسیما از دل حماسه و خون

  • وحشت پهلوی از روی کار آمدن دموکرات‌ها در آمریکا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 262178
    تاریخ انتشار: 24/شهريور/1400 - 15:39

    علیرضا بیرانوند پرسپولیس را محکوم کرد

    کمیته استیناف فدراسیون فوتبال رای کمیته وضعیت در خصوص پرونده طلب علیرضا بیرانوند از باشگاه پرسپولیس را تایید کرد.

    علیرضا بیرانوند پرسپولیس را محکوم کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» پس از اینکه کمیته وضعیت بازیکنان باشگاه پرسپولیس را به پرداخت مبلغ ۲۴میلیارد و ۲۰۱ میلیون ریال محکوم کرد، باشگاه پرسپولیس اعتراض خودش را نسبت به این رای اعلام کرد و پرونده به کمیته استیناف رفت اما رای در کمیته استیناف نیز تایید و به سود علیرضا بیرانوند صادر شد.

     
    مصطفی سلیمانی وکیل علیرضا بیرانوند ضمن تایید این خبر، گفت: علیرغم اینکه در جلسه‌ای با مجید صدری و واحد حقوقی باشگاه پرسپولیس به توافق رسیدیم که بیرانوند دردریافت این مبلغ تخفیف بدهد و باشگاه پرسپولیس هم اعتراضی نداشته باشد اما پس از این جلسه باشگاه پرسپولیس اعتراض خودش را درکمیته استیناف مطرح کرد و ما نیز ضمن دفاع اعتراض خودمان را عنوان کردیم.
     
     
     
    سلیمانی در مورد اینکه آیا با وجود تایید رای بیرانوند حاضر است تخفیف بدهد، گفت: بیرانوند در آن زمان گفت به خاطر پرسپولیس سکوت می‌کنم و حاضرم تخفیف بدهم. حالا در شرایط فعلی این مبلغ تایید شده و باشگاه پرسپولیس شانس بزرگی را از دست داد. الان به هیچ عنوان جای تخفیف وجود ندارد چون به ما احترام نگذاشتند و بر خلاف توافق انجام شده عمل کردند. میزان مطالبات بیرانوند حدود ۲میلیارد و ۴۲۰میلیون تومان است که حدود ۱۵۰میلیون تومان هم هزینه دادرسی به آن اضافه می‌شود.
     
     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما