شنبه 18 مهر 1405 - Sat 10 Oct 2026
  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سیریک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 430799
    تاریخ انتشار: 18/مرداد/1405 - 17:48

    توافق سه جانبه مکه محکوم به شکست است

    یک کارشناس پاکستانی،توافقنامه ریاض،آنکارا و اسلام آباد را صرفا یک ائتلاف رسانه‌ای دانست که محکوم به شکست است.

    توافق سه جانبه مکه محکوم به شکست است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از 

     هادی حسین کارشناس پاکستانی، توافقنامه به اصطلاح دفاعی مشترک میان ریاض،آنکارا و اسلام آباد را صرفا یک ائتلاف رسانه‌ای و محکوم به شکست قلمداد کرد.

    هادی حسین گفت که توافق دفاع مشترک مکه میان عربستان، پاکستان و ترکیه صرفا یک چارچوب رسانه ای است تا یک ائتلاف نظامی.

    وی خاطر نشان کرد که وجود اختلافات بنیادین میان سه کشور در کنار عدم تمایل پاکستان به ورود در نزاعات و جنگهای سعودی، توافق را در برابر چالشهای بزرگی قرار می دهد که مانع موفقیت آن در آینده می شود.

    حسین که با المعلومه گفتگو می کرد، اظهار داشت: توافقنامه مکه بیشتر یک ظاهر رسانه ای است تا ائتلاف نظامی، و پاکستان نمی خواهد وارد ماجراجویی های عربستان و تجاوزات این کشور به یمن وعراق و دیگر پرونده ها شود.

    وی تصریح کرد: اختلافات بزرگی میان ترکیه و عربستان در برخی پرونده ها از جمله لبنان و سوریه وجود دارد و این اختلافات می تواند بر هر ائتلاف سه جانبه میان ریاض، آنکارا و اسلام آباد تاثیر منفی بگذارد.

    کارشناس پاکستانی گفت: اعلام توافق مکه با دستورات آمریکایی و با هدف ایجاد ساختار قوی در خاورمیانه برای مقابله با ایران و محور مقاومت بوده است.

    وی در عین حال تصریح کرد که ماهیت منافع متناقض میان سه کشور سبب می شود تا تحقق اهداف این توافق پیچیده باشد.

    هادی حسین تاکید کرد که این توافق هرگز با موفقیتی در آینده مراه نخواهد شد که دلیل آن، عوامل سیاسی و منطقه ای متعددی است که مانع تبدیل آن به یک ائتلاف منسجم و به هم پیوسته و قادر به بقا می شود، علاوه بر اینکه باید به اختلاف در محاسبات هر کشور در قبال پرونده ها و نزاعات در منطقه اشاره کرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما