چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • جهش بزرگ اسپانیا در مسیر قهرمانی پس از شکست پرتغال

  • بی‌اعتمادی نفت به آتش‌بس

  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 217006
    تاریخ انتشار: 02/بهمن/1399 - 13:36

    انفجار انتحاری در مرکز بغداد؛ 28 کشته و 73 زخمی+ فیلم

    منابع رسانه‌ای از وقوع دو انفجار انتحاری در مرکز بغداد خبر دادند و بر اساس آخرین آمار، در این انفجار 28 نفر کشته و 73 تن زخمی شدند.

    انفجار انتحاری در مرکز بغداد؛ 28 کشته و 73 زخمی+ فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از فارس،پایگاه خبری شبکه «الجزیره» در خبری فوری از وقوع دو انفجار در مرکز بغداد خبر داد و نوشت که دو انفجار در میدان «الطیران» در مرکز بغداد روی داد که طی آن چند نفر کشته و زخمی شدند.

    شبکه تلویزیونی «النجباء» نیز از وقوع یک انفجار انتحاری در منطقه «باب‌الشرقی» بغداد خبر داد.کانال تلگرامی «الصابرین»، ویدئویی از محل انفجار و قربانیان منتشر کرد.

     


    همزمان، پایگاه خبری «السومریه» با اعلام شنیده شدن صدای انفجارهایی در «باب الشیخ» و میدان الطیران، به نقل از یک منبع آگاه امنیتی اعلام کرد که طی این انفجار در باب‌الشرقی بغداد، پنج نفر کشته و هفت تن زخمی شدند.

    پایگاه خبری« دجله» با تایید وقوع دو انفجار متوالی در مرکز بغداد، شمار قربانیان را در ابتدا ۸ کشته و ۱۵ زخمی اعلام کرد. سپس به نقل از یک منبع امنیتی، شمار قربانیان این انفجار انتحاری، را ۱۲ کشته و ۲۰ زخمی اعلام کرد.


    پایگاه خبری «الناس» به نقل از یک منبع آگاه امنیتی نوشت که این حمله تروریستی را دو انتحاری با کمربندهای انفجاری، در یک بازار در مرکز بغداد انجام دادند. فرد انتحاری نخست، خود را در بازاری در میدان «غرناطه» مقابل یک ایستگاه برق منفجر کرد و سپس نفر دوم در فاصله ۲۰۰ متری او خود را منفجر کرد.


    فرماندهی عملیات بغداد، طی بیانیه‌ای اعلام کرد که این انفجار یک حمله انتحاری در میدان الطیران بغداد بوده که چندین قربانی برجای گذاشت.

    در بیانیه فرماندهی عملیات بغداد به جزئیات بیشتری اشاره نشد.

    از سوی دیگر پایگاه خبری «موازین نیوز» به نقل از یک مقام آگاه نوشت که در پی وقوع این دو انفجار، تدابیر امنیتی اطراف منطقه سبز بغداد تشدید شد و کلیه دروازه‌های اصلی ورود به این منطقه بسته شد.


    رئیس اداره دفاع شهری عراق، ساعتی پس از وقوع این انفجار از افزایش شمار قربانیان خبر داد و اعلام کرد که شمار قربانیان به ۲۸ کشته و ۷۳ زخمی رسیده است.

    هنوز هیچ طرفی مسئولیت این انفجار تروریستی را برعهده نگرفته است.


    پایگاه خبری «المستقله» به نقل از وزارت کشور عراق درباره جزئیات دو انفجار تروریستی امروز در مرکز بغداد نوشت: فرد انتحاری اول، ابتدا مدعی می‌شود که بیمار است و مردم برای کمک به او دورش جمع می‌شوند که وی خود را منفجر می‌سازد. فرد انتحاری دوم، پس از جمع شدن مردم برای کمک به زخمی‌های انفجار نخست، خود را منفجر می‌کند.

     


    download

    download

    download

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما