جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • حسین ستوده / آرزو دارم یه شب روضه بگیرم حرم

  • «ان‌بی‌سی» هم به «جنایت جنگی» آمریکا در ایران اذعان کرد+ عکس

  • آمریکا در تله ایدئولوژیک اسرائیل افتاده است

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی ارتحال آیت‌الله فیاض

  • پشت‌پرده ادعای ترامپ برای عملیات مخفی عبور نفت از هرمز+ عکس

  • اشک، شادی و جام، لحظات ناب جام جهانی / عکس

  • احکام جدید حقوقی بازنشستگان صادر شد

  • ستاره خارجی پرسپولیس هم به ایران برگشت

  • طبیعت افسانه‌ای فارو / عکس

  • تنگه هرمز تا اطلاع بعدی بسته است

  • ارتش آمریکا در تنگه هرمز شکست خورد

  • تهدید زیرساخت‌ها، تهدید زندگی مردم است

  • ترامپ در بن‌بست ایران گیر کرده هیچ‌کس جز خود را نباید سرزنش کند

  • واقعه‌ای که تاریخ را تغییر داد

  • از قبولی در کنکور سراسری تا انتخاب حجره نشینی

  • «وعده صادق» تجلی نبوغ مدیریتی شهید سلامی بود

  • تهدید تیم ملی ایران به کناره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۶

  • پلنگی که عقاب آفریقایی را شکار کرد

  • سه عامل ریزش طلای جهانی

  • تتلو؛ از صحنه موسیقی تا صحن دادگاه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 213581
    تاریخ انتشار: 08/دي/1399 - 17:52
    توسط پلیس جورجیا

    یک سیاهپوست دیگر کشته شد

    یک دختربچه سیاه‌پوست که در مسیر خرید کریسمس از ناحیه پشت سر مورد اصابت گلوله قرار گرفته بود بعد از مدتی در بیمارستان جان باخت.

    یک سیاهپوست دیگر کشته شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس؛  تیراندازی در یکی از شهرهای ایالت جورجیای آمریکا به جان باختن یک دختربچه هفت ساله منجر شد.

    به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «فاکس نیوز»، یک دختربچه سیاه‌پوست که چند روز پیش در شهر آتلانتای آمریکا از ناحیه پشت سر مورد اصابت گلوله قرار گرفته بود،  شنبه شب (به وقت محلی) در بیمارستان جان باخت.

    بر اساس گزارش‌های محلی، این دختر بچه که «کندی مکسی» نام داشت به همراه خانواده‌اش در راه یک مرکز خرید برای خرید کریسمس بودند که صدای تیراندازی شنیدند.

    خاله این دختربچه که پشت فرمان نشسته بود گفت، بعد از شنیدن صدای تیراندازی به مسیر خود ادامه داد اما اندکی بعد متوجه شد خواهرزاده‌اش از ناحیه پشت سر مورد اصابت گلوله قرار گرفته است.

        شهردار آتلانتا ضمن اعلام اینکه پلیس به سرنح‌های مهمی در این رابطه رسیده است گفت: «قتل بی‌رحمانه کندی دل‌هایمان را شکست».

        در گزارش مربوط به این حادثه آمده خانواده مکسی هدف اصلی این تیراندازی نبودند بلکه شلیک گلوله حین درگیری در پارکینگی حوالی تیر خوردن کندی رخ داده است.

        ظرف چند روز گذشته موارد متعددی از تیراندازی‌های مرگبار در ایالات مختلف آمریکا گزارش شده است.

    گزارش رسانه‌های آمریکایی حاکی است که در پی تیراندازی‌های آخر هفته (جمعه، شنبه و یکشنبه) در شهر شیکاگوی آمریکا، ۷ نفر کشته شدند که سه نفر از آنان در روز کریسمس (۲۵ دسامبر) به قتل رسیدند.

    همچنین در پی تیراندازی بامداد یکشنبه در شهر «لین» ایالت ماساچوست آمریکا دستکم یک نفر کشته و پنج نفر دیگر مجروح شدند.

    علاوه بر تیراندازی بامداد یکشنبه در لین، شنبه شب در پی تیراندازی در یک سالن بازی بولینگ در شهر راکفورد ایالت ایلینوی آمریکا، سه تن کشته و دست‌کم سه نفر دیگر زخمی شدند.

    از سوی دیگر تیراندازی در شهر میامی ایالت فلوریدا سه مجروح برجای گذاشت که بلافاصه به بیمارستان انتقال یافتند. در یک حادثه تیراندازی دیگر در این شهر که روز جمعه رخ داد یک پیرزن ۷۰  ساله جان خود را از دست داد و  چهار نفر نیز مجروح شدند. این حادثه در شهر «لیکلند» در ایالت فلوریدا در یک منزل مسکونی رخ داد.

    همچنین به دنبال حادثه تیراندازی  شب شنبه در شهر «مودستو» واقع در ایالت کالیفرنیای آمریکا، یک زن کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما