دوشنبه 22 تير 1405 - Mon 13 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 199915
    تاریخ انتشار: 10/مهر/1399 - 09:19

    مناظره فیل و الاغ؛ فعلا بدون لگد و خونریزی! +عکس

    دیشب، جو بایدن نامزد دموکرات ها با برند الاغ، ترامپ (نامزد جمهوریخواهان با برند فیل) را دلقک خطاب کرد و گفت "همه می‌دانند او دروغگو است.

    مناظره فیل و الاغ؛ فعلا بدون لگد و خونریزی! +عکس

    محمد ایمانی فعال رسانه‌ای در واکنش به اولین مناظره انتخاباتی آمریکا در کانال تلگرامی خود نوشت: اولین مناظره دو نامزد انتخابات آمریکا، یک سرشکستگی تمام عیار برای تمدنی بود که زمانی، خود را "پایان تاریخ" می نامید و از "قرن جدید آمریکایی" سخن می گفت.

    دیشب، جو بایدن نامزد دموکرات ها با برند الاغ، ترامپ (نامزد جمهوریخواهان با برند فیل) را دلقک خطاب کرد و گفت "همه می‌دانند او دروغگو است. به سختی می توان با این دلقک حرف زد. ترامپ، سگ دست آموز پوتین است"! وقتی هم ترامپ، وسط حرف‌های رقیبش پرید، بایدن گفت خفه شو مرد!

    ترامپ قبلا بارها به بایدن حمله کرده و او را پیرمرد چُرتی خوانده بود که با مواد مخدر سرپاست و باید قبل از مناظره تست اعتیاد بدهد. او دیشب هم دموکراتها را متهم به کودتا و تقلب کرد.

    بعد از آنکه بایدن گفت در دوران ریاست‌ ترامپ، چین در «هنر سرقت» به کمال مهارت رسیده، ترامپ به بایدن حمله کرد و گفت: بگو قضیه اینک پسرت از همسر شهردار مسکو ۳.۵ میلیون دلار پول گرفته چیست؟ او به عنوان هیئت مدیره یک شرکت انرژی در اوکراین میلیون‌ها دلار از طریق فعالیت‌های غیرقانونی به دست آورده است.

    بایدن هم گفت "می‌شود کل شب را درباره خانواده‌اش حرف زد". به گفته بایدن، "ما در دوران ریاست‌ جمهوری ترامپ، ضعیف‌ تر، بیمار تر، فقیر تر، خشن تر و پر اختلاف‌ تر شده‌ ایم".

    پاسخ مردم آمریکا به نظرسنجی شبکه سی‌بی‌اس و این که "چه احساسی نسبت به مناظره داشتید؟"، قابل تامل است:

    آزاردهنده: ۶۹ درصد

    سرگرم‌کننده و جذاب: ۳۱ درصد

    حس بدبینی:  ۱۹ درصد

    آگاهی‌بخش: ۱۷ درصد

    مجری "سی‌ان‌ان" (شبکه وابسته به دموکرات ها) می گوید: درباره اینکه چه کسی برنده مناظره شد و چه کسی بازنده، حرف خواهیم زد، ولی یک چیز را می‌ توان با اطمینان گفت؛ مردم آمریکا امشب باختند؛ چون وحشتناک و ننگ آمیز  بود.

    کارشناس BBC گفته است "یک شب توهم‌افکنی برای ترامپ و استیصال برای بایدن بود. ترامپ سعی می‌کرد بایدن را سالخورده و فرتوت نشان دهد که نمی‌تواند نظراتش را به آسانی بیان کند. بایدن هم تلاش می‌کرد ترامپ را رئیس جمهوری کم عقل نشان دهد".  کارشناس شبکه MSNBC هم گفت "هر دو گند زدند! این مناظره باعث شد ما در چشم کشورهای دیگر تحقیر شویم"

    "آندره میشل"تحلیلگر شبکه  "ان بی سی" می گوید: "من تا حالا چنین مناظره ای ندیده بودم؛ این یک فضاحت بود". و  استیو کوهن نماینده کنگره در توئیتر نوشت"این مناظره، مایه شرمندگی و خجالت برای ملت آمریکا بود".

    "ریچارد هاس" رییس شورای روابط خارجی آمریکا تاکید می کند "دعا می‌کنم مارشال مک لوهان (نظریه پرداز دهکده جهنی) اشتباه کرده باشد و کل جهان، تماشاگر این مناظره نباشند، در غیر این صورت، این مناظره، باقی‌ مانده نفوذ آمریکا را  در جهان نابود می‌ کند".

    برنده این مناظره، تمام ناظران عبرت آموز در جهان هستند و بازندگانش، همه یانکوفیل ها (آمریکا پرست ها) یی هستند که آمریکا را معبد مردم دنیا می خواندند.

     

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما