دوشنبه 22 تير 1405 - Mon 13 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 189135
    تاریخ انتشار: 17/تير/1399 - 22:06

    کرونا شنا را در چشمه علی متوقف نکرد!

    رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان ری به تجمع کودکان در اطراف چشمه علی واکنش نشان داد.

    کرونا شنا را در چشمه علی متوقف نکرد!

    تابستان برای کودکان یادآور فراغت از تحصیل و گشت و گذار آزادانه است. آن‌ها ترجیح می‌دهند در فصل گرما همراه با خانواده به طبیعت پناه ببرند و از خنکای خدادادی حاصل از جاری شدن چشمه‌ها و رودخانه‌ها لذت ببرند. یکی از چشمه‌های تاریخی که از گذشته تا به حال به عنوان یکی از بهترین مکان‌ها برای تفریح تابستانی خانواده‌ها و کودکان شناخته شده، در شهر ری قرار گرفته است. این چشمه، چشمه علی است.
     
    میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ری برای جلوگیری از تجمع در اطراف چشمه علی چه می‌کند؟
    چشمه‌علی این روز‌ها هم به روایت تصاویر، پذیرای کودکان زیادی است؛ اما این موضوع با توجه به شیوع ویروس کرونا در سطح کشور، چندان خوشایند و شادی‌بخش نیست. این اتفاق می‌تواند زمینه افزایش ابتلا به ویروس مذکور و مرگ و میر ناشی از آن را بیشتر فراهم کند.
     
     
     
    غرق در کرونا
    ما با همین دغدغه به سراغ امیر مصیب رحیم زاده رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ری رفتیم و از او پرسیدیم چه اقدامی برای ممانعت از تجمع کودکان در اطراف چشمه‌علی و حفاظت از جان آینده‌سازان کشورمان انجام داده‌اند؟
    میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ری برای جلوگیری از تجمع در اطراف چشمه علی چه می‌کند؟
    امیر مصیب رحیم زاده، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ری در این باره گفت: تابلوی شنا ممنوع در محل چشمه‌علی نصب شده است، اما افراد و کودکانی که برای گذراندن اوقات فراغت به این محل مراجعه می‌کنند، قوانین مرتبط به شرایط فعلی کشور را رعایت نمی‌کنند. بنابراین نیروی انتظامی نیز باید به ما کمک کند تا بتوانیم از تجمع در اطراف چشمه‌علی و آبتنی در آب این چشمه تاریخی ممانعت کنیم. ما قدرت اجرایی لازم و کافی برای این کار نداشته ایم.
     
     
    او اظهار کرد: از طرف دیگر باید سطح آگاهی افراد نسبت به تبعات تجمع در اطراف چشمه‌علی و تأثیر آن روی سلامت افراد جامعه را افزایش بدهیم. اگرچه ما کودکان و خانواده‌هایشان را ارشاد می‌کنیم و دغدغه سلامت اقشار مختلف جامعه را داریم، اما کار جلوگیری از تجمع اقشار مختلف جامعه به خصوص کودکان و نوجوانان در اطراف چشمه علی بسیار مشکل است.
     

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما