یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • عاصم منیر، حاکم واقعی پاکستان شد؟

  • تجاوزات صهیونیست‌ها با همدستی آمریکا ادامه دارد

  • چگونه می‌توان جنگ اقتصادی را برای آمریکا پرهزینه کرد؟

  • تهدیدهای ترامپ بیشتر در حد عملیات روانی است

  • علی‌الطاهر قبل از سقوط درگیر روایت صهیونیستی شد

  • تکذیب حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان

  • آیین راهپیمایی نور در بخارست / عکس

  • یک سلبریتی جایگزین نوید محمدزاده در نمایش آرش

  • طحان‌نظیف: انتخابات شوراها تمام الکترونیک برگزار می‌شود/ تأیید طرح ملی «توسعه هوش مصنوعی»

  • پرداخت معوقات بازنشستگان به کجا رسید؟

  • علل بروز سرطان‌ در ایران چیست؟

  • کمک خرس مادر به دو توله‌اش برای عبور از حصار / فیلم

  • تصویر لیلا حاتمی در «بُت»

  • آینده مبهم ستاره مهاجم خارجی استقلال

  • جرئت داری بیا بین مردم مبعوث‌‌ شده!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۱۴ شهریور

  • شنیده شدن صدای انفجار در اطراف جزیره خارگ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 148127
    تاریخ انتشار: 27/مرداد/1398 - 16:53
    مهدی داوری

    میانگین رسیدن آتش نشانان به محل حادثه

    مهدی داوری گفت: میانگین رسیدن آتش نشانان به محل حادثه ۴ دقیقه و ۱۳ ثانیه است البته در برخی موارد کمی زودتر و در برخی مواقع کمی دیرتر به محل حادثه می‌رسند.

     میانگین رسیدن آتش نشانان به محل حادثه

    مهدی داوری مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران در حاشیه افتتاح ایستگاه ۱۱۰ آتش نشانی شهر تهران گفت: امروز شاهد ایستگاه ۱۱۰ واقع در اراضی عباس‌آباد بودیم.

    وی افزود: جمع ایستگاه‌های ما به ۱۳۲ ایستگاه رسید اما همچنان درصدد ایجاد ۷ ایستگاه دیگر هستیم که از این تعداد دو ایستگاه بازسازی ایستگاه‌های سابق محسوب می شود.

    مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت: یکی از مهمترین شاخص‌های سازمان آتش‌نشانی زمان دسترسی خدمات با کیفیت به شهروندان است زیرا آتش‌سوزی به ثانیه مرتبط است و باید سریع‌تر خدمات را به شهروندان ارائه کرد.

    وی افزود: میانگین رسیدن ما به محل حادثه ۴ دقیقه و ۱۳ ثانیه است البته در برخی کمی زودتر و در برخی کمی دیرتر به محل حادثه می‌رسیم.

    داوری گفت: این عدد نسبت به استانداردهای جهانی عدد خوبی است اما ما را راضی نکرده است و تلاش می‌کنیم این عدد کاهش پیدا کند.

    مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهر تهران افزود: به تعداد ۹ نردبان امروز به ناوگان آتشنشانی شهر تهران اضافه شد که میزان ارتفاع آنها بین ۳۰ تا ۶۴ متر است و خوشبختانه اتفاق خوبی به این واسطه در آتش‌نشانی شهر تهران افتاده است.

    داوری ادامه داد: نگاه ما صرفاً سخت‌افزاری نیست و باید اقدامات فرهنگی داشته باشیم و به سمت آموزش مسائل ایمنی به شهروندان برویم زیرا بلندترین نردبان ما نهایتاً به طبقه ۲۰ یک ساختمان می‌رسد.

    مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهر تهران گفت: ما برج‌های بلندتری هم داریم که حتماً باید در خصوص آنها در کنار استفاده از این نردبان‌ها شهروندان هم آموزش‌هایی برای ایمنی خود ببینند.

     

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما