ما شعار مرگ بر آمریکا را در عمل جوانان پرشور و قهرمان و مسلمان در تسخیر لانه فساد وجاسوسی آمریکا تماشا کرده‌ایم.

حضرت امام خمینی (ره)

" />
یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 14403
    تاریخ انتشار: 13/آبان/1394 - 16:08

    ما پیروان خط امام روحیه استکبارستیزی را زنده نگه می داریم +تصاویر

    پایگاه خبری حامیان ولایت/فرهنگی

    13abaaan

    ما شعار مرگ بر آمریکا را در عمل جوانان پرشور و قهرمان و مسلمان در تسخیر لانه فساد وجاسوسی آمریکا تماشا کرده‌ایم.

    حضرت امام خمینی (ره)

    ما پیروان خط امام روحیه استکبارستیزی را زنده نگه می داریم +تصاویر

     

    hhe2rogance

    13آبان 57 روز فریاد خشم فروخورده ملت ایران در برابر جنایات رژیم استکباری آمریکا می باشد.
    روزی که ملت ایران از پیش از مرداد 1332 (حمایت از اشغال ایران توسط شوروی و انگلیس در شهریور سال1320) خشم خود را انباشته کردند و در این روز فریاد کشیدند.
    روزی که امام به درستی تشخیص دادند که سفارت امریکا لانه شیطان است و سعی کردند به دانشجویان این را برسانند که تمام توانشان این باشد که این لانه جاسوسی باید از بین برود.

    taskhi40


    در این روز دانش آموزان به یاد شهدای دانش آموز این روز و همچنین فرهنگیان، دانشجویان و عموم مردم شهر با حضور خود در این راهپیمایی با آرمان های امام راحل و شهدای این شهر تجدید میثاق می بندند و شعار مرگ بر بی عدالتی و استکبار که در شعار «مرگ بر آمریکا» متبلور است را رساتر سر می دهند.

    17754fg


    در این مراسم دانش‌آموزان با در دست داشتن پلاکاردهایی با عنوان «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر صهیونیسم»، شعار «مرگ برآمریکا»، «عقلانیت، وحدت و استقامت» و «ما دانش‌آموزان آمریکا را شیطان بزرگ می‌دانیم» انزجار خود را از سیاست‌های دولت و حاکمیت استکباری آمریکا اعلام می کنند.

    20813119L600

    10081310


    حضور همه ساله خود جوش و حماسی مردم در این روز، مشت محکمی بر دهان آمریکا و دیگر بیگانگان می باشد، آمریکایی که با خشونت ها و رفتارهای وحشیانه خود مردم ایرانِ اسلامی را در تنگنا قرار دادند و با بی رحمی تمام جان هزاران ایرانی بی گناه را گرفتند همچون هواپیمای مسافربری شماره 655 شرکت هواپیمایی ایران‌ایر که در تاریخ 12 تیر 1367با شلیک موشک هدایت شونده از ناو یواس‌اس وینسنس متعلق به نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا بر فراز خلیج فارس سرنگون شد و تمامی 290 سرنشین آن که شامل 46 مسافر غیر ایرانی و 66 کودک بودند، جان باختند و آمریکا هرگز عذرخواهی نکرد و هیچ‌کدام از خدمه ناو وینسنس تحت پیگرد قرار نگرفتند؛ حتی ویلیام راجرز فرمانده ناو جنگی آمریکا در پایان خدمت خود «مدال شجاعت» گرفت!!

     841022505764967

    Air3


    آری مدالی را که به منظور تشویق بر گردن هر فرد پیروز می اندازند، آمریکایی ها بر گردن قاتلِ اجیر شده خود انداختند و نه تنها هرگز از این اقدام خود پشیمون نشدند بلکه به این اقدامات ضد انسانی خود ادامه دادند تا به اهداف پلید خود برسند.
    آمریکایی هایی که اکنون دم از انسان دوستی و عطوفت می زنند شاید خشونت های خود برعلیه ایران را فراموش کرده باشند ولیکن ایران و ملت ایران هرگز این خشونت ها و خیانت ها را فراموش نکرده است، خیانت هایی همچون حمله نظامی به طبس، کودتای نوژه، حمایت همه‌جانبه سیاسی و تسلیحاتی از حمله صدام به ایران، حمله نظامی به نفت‌کش‌ها و سکوهاى نفتى ایران، حمایت سیاسی و مالی از منافقین، تلاش و طراحی و تصویب بودجه برای براندازی نظام مقدس اسلامی، وضع تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران، تهدیدهای مکرر به حمله نظامی به ایران، توهین‌های متعدد به ایران و ایرانیان، ترور دانشمندان هسته‌ای ایران، تولید فیلم‌ها و سریال‌های ضد ایرانی و ضد اسلامی، حمایت از آل‌سعود، حمایت از تروریست‌های تکفیری و... که همه و همه به منظور واردکردن ضربه ای عمیق به جمهوری اسلامی ایران می باشد اما خوشبختانه آمریکا تاکنون نتوانسته است به اهداف خود دست پیدا کند و با اقتدار و همبستگی مردم، این دشمن قسم خورده همواره مغلوب شده و نتوانسته پیروزی را از آن خود کند.

    منبع:حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما