" />
دوشنبه 22 تير 1405 - Mon 13 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 14126
    تاریخ انتشار: 09/آبان/1394 - 16:14

    اسیدپاشی مادر به فرزند در رفسنجان

    پایگاه خبری حامیان ولایت/حوادث

    رئیس کل دادگستری استان کرمان درباره جزئیات اسیدپاشی در رفسنجان گفت: یکی از کارکنان بیمارستان علی بن ابی طالب (ع) از طرف مادر خود مورد اسیدپاشی در ناحیه سینه قرار گرفت و تعقیب قضایی در این زمینه آغاز شده است.

    asid pashi

    اسیدپاشی مادر به فرزند در رفسنجان

    یدالله موحد ظهر امروز در نشست خبری خود اظهار داشت: یکی از سیاست‌های کلان قوه قضاییه کاهش جمعیت کیفری است.

    وی بیان داشت: در دهه‌های گذشته با مشکل جدی در زمینه افزایش نرخ جمعیت کیفری زندان‌های کشور مواجه بودیم، لذا قوه قضاییه، کاهش جمعیت زندانیان را در حیطه قضا و قانون‌گذاری دنبال کرد.

    رئیس کل دادگستری استان کرمان خاطرنشان کرد: امروز با توجه به اقدامات معاونت پیشگیری از وقوع جرم در قوه قضاییه و اصلاحات در قانون شاهد کاهش آمار زندانیان هستیم.

    موحد ابراز داشت: سال گذشته موجودی زندانیان در استان کرمان به 13 هزار نفر رسید و به 12 هزار و 550 نفر در هفت ماهه امسال کاهش یافته که 5.8 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

    وی عنوان کرد: در حالی که طی سال‌های گذشته شاهد افزایش ورودی به زندان‌ها بودیم در هفت ماهه سال جاری شاهد کاهش ورودی به زندان‌های استان کرمان هستیم.

    این مقام قضایی اضافه کرد: در هفت ماهه سال جاری 12 هزار و 38 نفر وارد زندان‌های استان شده‌اند که آمار زندان مرکزی 21 درصد کاهش، زندان سیرجان 18 درصد کاهش و زندان رفسنجان 3.8 درصد کاهش ورودی را داشته و فقط در دو شهرستان افزایش ورودی زندانیان را داشته‌ایم.

    موحد در بخش دیگری از سخنان خود درباره اسیدپاشی روز پنجشنبه هفته گذشته در رفسنجان تصریح کرد: یکی از کارکنان بیمارستان علی بن ابی طالب (ع) از طرف مادر خود مورد اسیدپاشی در ناحیه سینه قرار گرفت و گرچه آسیب آن جدی نبود، اما این شخص به صدمات ناشی از اسیدپاشی دچار شده و در بیمارستان شفا در حال درمان است.

    وی تصریح کرد: با توجه به اینکه گزارش اولیه در مورد اسیدپاشی رفسنجان به دستگاه قضایی وارد نشده بود، اما به علت اهمیت جرم و تبعات منفی آن دستورات لازم صادر شد تا دادستان رفسنجان موضوع را پیگیری کند و مسئله را مورد بررسی قرار دهد و تعقیب قضایی در این زمینه آغاز شده است.

    رئیس کل دادگستری استان کرمان اضافه کرد: دادگستری کل استان کرمان از رتبه 27 کشوری در فروردین 93 به رتبه نخست در شهریور ماه سال جاری در زمینه فناوری اطلاعات رسیده است.

    منبع: فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما