" />
شنبه 04 مهر 1405 - Sat 26 Sep 2026
  • استوری خبرساز امیرحسین قیاسی درباره قایدی

  • پشت پرده استقبال کم‌سابقه ترامپ از شی

  • اتفاق تلح برای دختر ایرانی در ژاپن

  • قیمت خودروهای مونتاژی؛ جهش سه میلیاردی از ابتدای سال!

  • قیمت گازوئیل اروپا تاریخ‌ساز شد

  • بیسیم‌‌چی که بعد از اسارت مظلومانه شهید شد

  • کاناوارو قلعه‌نویی را ۶ تایی کرد

  • عامل آتش‌زدن مسجد تهرانپارس در یزد دستگیر شد

  • مدال نقره ایران با یک پرش تماشایی+ فیلم

  • رزمایش ۴۰ هزار نفری موتورسواران جانفدا در پایتخت /فیلم

  • افزایش عرضه و ثبات نسبی بازار گوشت در پاییز

  • در جلسه لاوروف و عراقچی چه گذشت؟

  • شهادت پاداش صبر، رفتار و مظلومیت شهید لاریجانی بود

  • هشدار اطلاعاتی از رویارویی مستقیم ناتو و روسیه!+عکس

  • وحشی‌بازی ضدانقلاب در مقر سازمان ملل

  • پزشکیان: ما جنگ را انتخاب نکردیم

  • حسین عبدی استعفا داد

  • پالس نتانیاهو به شبکه آشوب‌گران ایران در سازمان ملل

  • ارتباط نوع خواب و کاهش خطر ابتلا به ۸۳ بیماری

  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 13833
    تاریخ انتشار: 05/آبان/1394 - 10:35

    "رکود بزرگ" مسکن در راه است

    پایگاه خبری حامیان ولایت/اقتصادی

    در حالی معاون وزیر راه و شهرسازی از موافقت سازمان مدیریت با پرداخت 200 میلیارد تومان یارانه سود تسهیلات به منظور تحریک بازار مسکن خبر داده که کارشناسان و فعالان این بخش معتقدند با این قبیل برنامه‌ها اتفاق مثبتی در بازار مسکن روی نمی‌دهد.

    139406241254126546087344

     محمدسعید ایزدی مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران از موافقت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برای پرداخت دو هزار میلیارد ریال یارانه سود تسهیلات به منظور تحریک بازار مسکن خبر داده و گفته است؛ بر اساس این موافقتنامه برای نیمه دوم امسال حدود 55 هزار فقره تسهیلات در بافت فرسوده قابل پرداخت است.

    وی با بیان این‌که در سیاست‌های اقتصادی دولت برای خروج غیرتورمی از رکود، بخش مسکن نیز مورد توجه قرار گرفته است، افزود: موافقت‌نامه بین شرکت عمران و بهسازی شهری ایران و بانک مسکن منعقد شده است.

    این در حالی است که کارشناس اقتصاد مسکن با تاکید بر این‌که این رقم یارانه سود نمی‌تواند تحرکی در بازار مسکن ایجاد کند به خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، گفت: واقعیت آن است که هنوز رکود بازار مسکن روی نداده است، اگر الان می‌گویند بازار مسکن در رکود به سر می‌برد به رکود دو سال آینده بازار مسکن چه می‌گویند؟

    فرهاد بیضایی با تاکید بر این‌که به دلیل کاهش آمار صدور پروانه‌های ساختمانی رکود بسیار شدیدی را طی دو سال آینده در بخش مسکن روی می‌دهد، افزود: سال 93 در مقایسه با سال 92 صدور پروانه‌های ساختمانی حدود 55 درصد کاهش یافت که اثرات منفی این اتفاق (رکود) طی دو سال آینده دامن بازار مسکن را می‌گیرد.

    وی با اشاره به ادعای معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص تحریک بازار مسکن با یارانه سود 200 میلیارد تومانی بیان کرد: 200 میلیارد تومان یارانه سود تسهیلات به‌خصوص برای شهری مانند تهران عددی نیست و نمی‌تواند هیچ تاثیر در تحریک بازار مسکن داشته باشد.

    منبع:تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما