سه شنبه 19 خرداد 1405 - Tue 09 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 126619
تاریخ انتشار: 12/فروردين/1398 - 13:32
استاندار لرستان

اعلام وضعیت بحرانی در دورود لرستان

نماینده ویژه استاندار لرستان در دورود با بیان اینکه هم‌اکنون وضعیت این شهرستان بحرانی است، گفت: سد «مروک» سرریز و بخشی از رودخانه «تیره» در مرکز شهر طغیان کرده است.

 اعلام وضعیت بحرانی در دورود لرستان

پمحمدرضا صفی‌خانی امروز از سرریز شدن سد «مروک» این شهرستان خبر داد و افزود: از دقایقی پیش شاهد سر ریز شدن سد «مروک» دورود هستیم.


وی خاطرنشان کرد: دبی رودخانه مرکز شهر به طور کامل پر شده، به‌گونه‌ای که به 400 مترمکعب بر ثانیه رسیده و بخشی از آن طغیان کرده است.

نماینده ویژه استاندار لرستان در دورود با بیان اینکه هم‌اکنون وضعیت این شهرستان بحرانی است، افزود: در حال حاضر شاهد بارش شدید باران و برف در دورود هستیم و طی ساعات آینده مشکلات حادتر می‌شود.

صفی‌خانی با اشاره به بروز سیلاب و ورود آب به سطح شهر دورود در ساعات پیش‌رو گفت: اقدامات پیشگیرانه اگر چه انجام گرفته اما شدت بارندگی‌ها بسیار بالا است.

وی از تمام تلاش‌ها برای بروز کمترین آسیب جانی در شهرستان دورود خبر داد.

منبع : فارس

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما