چهارشنبه 14 مرداد 1405 - Wed 05 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 430502
تاریخ انتشار: 13/مرداد/1405 - 17:03

اراذل اینستاگرامی دستگیرشد

جانشین فرمانده انتظامی لرستان از دستگیری اراذل اینستاگرامی در دورود خبر داد.

اراذل اینستاگرامی دستگیرشد

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

سرهنگ فرهاد ابدال‌چگنی در سخنانی، اظهار داشت: در پی وصول گزارش‌های مردمی و رصد دقیق و هوشمندانه فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس فتا شهرستان دورود، شناسایی فردی که با انتشار ویدئوهای قلدرمآبانه و به‌کارگیری الفاظ رکیک، اقدام به هتک حرمت برخی شهروندان و ترویج ناهنجاری در اینستاگرام می‌کرد، در دستور کارویژه قرار گرفت.

 

وی تصریح کرد: با اشراف اطلاعاتی و اقدامات تخصصی، هویت متهم شناسایی و با هماهنگی قضائی و طی یک عملیات ضربتی، این فرد در شهرستان دورود دستگیر شد.

 

جانشین فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به تشکیل پرونده قضایی برای متهم و انتقال وی به زندان، با دستور مقام قضایی تأکید کرد: امنیت روانی مردم، خط قرمز پلیس است و تفاوتی نمی‌کند که این اخلال در کف خیابان باشد یا در فضای مجازی؛ در هر دو صورت برخوردهای پلیس قاطع، قانونی و عبرت‌آموز خواهد بود.

 

سرهنگ ابدال‌چگنی، به‌تمامی افرادی که با تصورات واهیِ مخفی ماندن در فضای مجازی، قصد هنجارشکنی دارند، هشدار داد: تمامی تحرکات در فضای مجازی به‌صورت شبانه‌روزی تحت رصد و پایش پلیس است. کسانی که با رفتارهای قلدرمآبانه، ترویج بی‌اخلاقی و انتشار محتوای سخیف، آرامش و آسایش جامعه را خدشه‌دار کنند، با برخورد سخت و قانونی پلیس مواجه خواهند شد و هیچ حاشیه امنی برای این‌گونه افراد وجود ندارد.

 

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما