چهارشنبه 25 تير 1404 - Wed 16 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • روایت شهید حاجی زاده از مسیر پیشرفت در صنعت موشکی ایران/ رهبر انقلاب یک روند چند ساله جلوی چشمشان هست +فیلم

  • دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!

  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 252972
    تاریخ انتشار: 21/تير/1400 - 23:28

    ارائه مشاوره رایگان به زوج‌های جوان

    معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان تهران گفت: به مناسبت هفته ازدواج(۲۱ تا ۲۷ تیرماه) زوج های جوان؛ قبل، حین و پس از ازدواج از کارشناسان و اساتید خبره دانشگاهی یک نوبت مشاوره رایگان می‌گیرند.

     ارائه مشاوره رایگان به زوج‌های جوان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا؛ محمود صیدانلو اظهار کرد: هم اینک ۱۳۳ مرکز قانونی مشاوره ازدواج در سطح استان تهران دایر است که توسط کارشناسان،  فرآیند و مشکلات جوانان را احصا کرده و راهکار ارایه می کنند.

    وی با بیان اینکه جوانان می توانند به مناسبت هفته ازدواج خدمات خوبی را در یک نوبت (یک ساعت و نیم) به صورت رایگان در این محیط ها کسب کنند گفت: این تعامل می تواند زمینه ساز ارتقای سطح علمی و مهارتی جوانان را به همراه داشته باشد.

    معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان تهران همچنین به راه اندازی سومین "پویش ازدواج جوانان با همراهی خیران" و جلب مشارکت خیران و فعالان اجتماعی اشاره کرد و گفت: برپایی کمپین مشاوره رایگان در تعدادی از مراکز مشاوره استان و برخی از سرای محلات جهت ارائه خدمات مشاوره ای رایگان به عموم مردم، برگزاری کارگاه های آموزشی رایگان در سطح استان با هدف ارتقای سطح علمی و مهارتی جوانان در آستانه ازدواج خواهد بود.

    وی بازدید از تعدادی از مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده استان تهران با حضور مدیر کل ورزش و جوانان تهران و تجلیل از تلاش آنان، برگزاری وبینار علمی تخصصی " توانمند سازی جوانان به ویژه دختران برای ازدواج" با همکاری جهاد دانشگاهی واحد الزهرا (س) و افتتاح سایت گزارش گیری از مراکز تخصصی ازدواج و خانواده استان تهران، بخش های مهمی از دیگر اقدامات این معاونت در هفته ازدواج است.

    وی بیان کرد: طبق آخرین آمار حدود بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت استان تهران را قشر جوانان تشکیل می دهند.

    ستاد ملی جوانان، با تغییر در ساختار سنی، رده جوانان را از ۲۹ به ۳۴ سال تغییر داده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما