چهارشنبه 25 تير 1404 - Wed 16 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • روایت شهید حاجی زاده از مسیر پیشرفت در صنعت موشکی ایران/ رهبر انقلاب یک روند چند ساله جلوی چشمشان هست +فیلم

  • دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!

  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 20680
    تاریخ انتشار: 21/بهمن/1394 - 12:42
    پایگاه خبری حامیان ولایت/انتخابات

    جدی شدن تردید در موفقیت نهایی لیست اصلاح طلبان

    یک فعال سیاسی اصلاح طلب نسبت به تئوری اصلاح طلبان مبنی بر شناسایی نیروهای مستقل و گنجاندن آن ها در لیست های انتخاباتی این جریان ابراز خوش بینی نکرد و تصریح کرد گرچه اصلاح طلبان تئوری سرمایه گذاری روی چهره های ناشناخته و مستقل را پذیرفته اند اما در عمل چندان جدی فعالیت نکرده‌اند.

    جدی شدن تردید در موفقیت نهایی لیست اصلاح طلبان

    ک فعال سیاسی اصلاح طلب نسبت به تئوری اصلاح طلبان مبنی بر شناسایی نیروهای مستقل و گنجاندن آن ها در لیست های انتخاباتی این جریان ابراز خوش بینی نکرد و تصریح کرد گرچه اصلاح طلبان تئوری سرمایه گذاری روی چهره های ناشناخته و مستقل را پذیرفته اند اما در عمل چندان جدی فعالیت نکرده‌اند.

    به گزارش شفاف، صادق زیباکلام در یادداشتی عدم موفقیت لیست های انتخاباتی اصلاح طلبان را مورد اشاره قرار داده و تاکید کرده است، در صورت تکمیل لیست های انتخاباتی اصلاح طلبان با چهر های ناشناخته و مستقل هیچ گونه تضمینی ندارد که این افراد پس از ورود به پارلمان تغییر موضع داده و به سوی اصولگرایان متمایل نشوند.

    وی در یادداشت خود که در روزنامه آرمان منتشر شد، نوشت: در حال حاضر قرار بر این است که سران اصلاح‌طلبی از بدنه اجتماعی و سیاسی خود بخواهند از کسانی که در حوزه‌های مختلف و البته در تهران شناسایی شده‌اند، حمایت کرده و به آنان رای دهند. سوالی که در این جا مطرح می‌شود اینکه چه تضمینی وجود دارد در صورت راهیابی این افراد به مجلس بار دیگر پدیده راستگوها و همچنین برخی ورزشکاران سیاسی دوباره تکرار نشود؟ در پاسخ باید گفت هیچ تضمینی وجود ندارد. باید پذیرفت تعدادی از کسانی که با حمایت اصلاح‌طلبان به مجلس راه می‌یابند ممکن است به سمت جریانات دیگر متمایل شده و احساس کنند اصولگرایان قدرت دارند و به آنان بپیوندند. همچنین ممکن است تعدادی از این افراد اساسا نیرو‌های چندان کارآمدی نباشند اما در نهایت درصدی از این افراد به اصلاح‌طلبان خواهند پیوست. کسی نمی‌تواند درصد ریزش یا رویش این پدیده را مشخص کند اما به طور طبیعی درصدی از این افراد به سوی جریانات دیگر متمایل شده و درصدی نیز به نیرو‌های اصلاح‌طلب بدل می‌شوند.

    زیباکلام در عین حال تصریح کرده که اصلاح طلبان چاره دیگری جز این مساله نداشته و باید به همین شکل جلو بروند.

    منبع : جهان نیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما