چهارشنبه 29 بهمن 1404 - Wed 18 Feb 2026
  • ربات‌های کونگ‌فوکار در جشنواره بهاری چین /فیلم

  • واکنش توئیتری‌ها به بیانات امروز رهبر انقلاب

  • لحظه شلیک موشک از ناو شهید صیاد شیرازی /فیلم

  • نقل و انتقالات 6 بازیکن تیم پرسپولیس توسط اوسمار

  • حوادث دی‌ماه تلنگری به مسئولان برای مدیریت فضای مجازی زد؟

  • از پشت شیشه ضدگلوله میخواد براندازی کنه!

  • پایان مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو

  • آتش، تئاتر تاریخی ناپل را خاکستر کرد

  • پیوندی قدیمی میان پهلوی و قتل‌های مرموز

  • دریادار تنگسیری: برای بستن تنگه هرمز آماده‌ایم

  • قالیباف : دهک‌بندی در ایستگاه آخر

  • فعالیت ۱۱ مرکز اهدای خون تهران در ماه رمضان

  • کاظمی: هیچ دانش‌آموزی در بازداشت نیست

  • مقام روس: ناوهای ایران، روسیه و چین راهی تنگه هرمز شده‌اند

  • بدون لغو تحریم‌ها، توافقی در کار نیست

  • ترکیب احتمالی استقلال ایران مقابل الحسین اردن

  • کشته شدن ۱۱ سرباز پاکستانی

  • انقلابی بزرگ‌تر از انقلاب اول

  • چطور تقویم «جعلی» دربار شاه را لرزاند؟ +عکس

  • "جوانان وطن" با نوای حاج محمود کریمی/ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 253146
    تاریخ انتشار: 22/تير/1400 - 14:49

    بارندگی در برخی استان‌ها شدت می‌گیرد

    سواحل خزر، ارتفاعات تهران و سمنان، آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل و بخش‌هایی از خراسان شمالی و رضوی امروز شاهد بارش پراکنده است و این بارش‌ها از فردا تا پایان هفته شدت می‌گیرد.

     بارندگی در برخی استان‌ها شدت می‌گیرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از مهر، امروز در سواحل دریای خزر، شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرق، اردبیل، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات تهران و سمنان بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود. همچنین از فردا تا پایان هفته بر شدت بارش در این مناطق افزوده می‌شود.

    از امروز در جنوب سیستان و بلوچستان و از فردا در مناطقی از هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب شرق فارس در ساعات بعدازظهر تا اوایل شب وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت رخ می‌دهد. این وضعیت در این مناطق تا پایان هفته جاری تداوم دارد و جمعه نیز تشدید خواهد شد.

    طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور به‌ویژه در شمال سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی وزش باد شدید همراه با گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود، از امروز تا فردا سرعت وزش باد در جنوب سمنان، جنوب تهران، قم، مرکزی، اصفهان، خوزستان، ایلام و بوشهر افزایش می‌یابد و در بعضی ساعات وقوع گرد و خاک دور از انتظار نیست.


    طی پنج روز آینده به تناوب دریای خزر، خلیج فارس و شرق دریای عمان مواج می‌شود همچنین دمای هوا از فردا تا پایان هفته جاری به‌طور میانگین بین یک تا دو درجه در سطح کشور کاسته می‌شود. این کاهش دما در سواحل شمالی، شمال غرب، شمال شرق کشور حدود ۴ تا ۶ درجه خواهد بود.

    طی امروز و فردا اهواز با بالاترین دمای ۴۹ و ۴۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با دمای بیشینه دمای ۲۵ و ۲۴ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما