پنجشنبه 20 آذر 1404 - Thu 11 Dec 2025
  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • سند اذعان به شکست ۵۰ ساله سیاست خارجی آمریکا

  • در استراتژی جدید امنیت ملی ترامپ، جایگاه اروپا، چین و خاورمیانه کجاست؟

  • کروز سنگرشکن امریکایی!!

  • روایت تازه فرمانده کل سپاه از حمله موشکی به پایگاه آمریکایی

  • پنج برداشت کلیدی از سند امنیت ملی آمریکا

  • غلط زیادیِ دزدان دریایی!

  • رهبرانقلاب: جمهوری اسلامی، منطق غرب درباره زن را باطل کرد/ رسانه‌ها مراقب باشند ترویج دهنده تفکر غلط غربی درباره زن نباشند +عکس و فیلم

  • آمریکا و اسرائیل قادر به براندازی یا مهار هسته‌ای و موشکی ایران نیستند

  • قمار بن‌سلمان، موازنه وحشت در خلیج فارس

  • اقتصاد و سیاست، برای «طبقات فقیر» خیر، برای «طبقه متوسط» آری!

  • مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

  • آتش‌بسی که آتش‌بس نیست

  • آقای پزشکیان! مراقب «‌بازی در دو نقش» باشید!

  • مراسم شام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب برگزار شد +فیلم

  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • پوتین با جام جهانی جدید به جنگ فیفا آمد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 251582
    تاریخ انتشار: 16/تير/1400 - 09:12

    پیش‌بینی بازار مسکن در ۶ ماه آینده

    رئیس اتحادیه مشاورین املاک اهواز گفت: به نظر می‌رسد که در قیمت مسکن ثبات ایجاد شود مگر اینکه در قیمت مصالح ساختمانی و آیتم‌های تولید مسکن از نظر قیمتی، لجام‌گسیختگی به وجود بیاید کما اینکه این موضوع در حال وقوع است.

    پیش‌بینی بازار مسکن در ۶ ماه آینده

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» قنبرعلی زنگنه درباره قیمت مسکن اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون قیمت مسکن تغییری نداشته است و با کاهش در میزان خرید و فروش مسکن مواجه هستیم.


    وی با بیان اینکه مسکن در رکود قرار دارد، افزود: مصالح ساختمانی و هزینه ساخت مسکن گران شده است، اما قیمت مسکن افزایش نداشته است. در شرایط کنونی اگر شخصی به دنبال فروش مسکن خود باشد معمولا با خریدار کنار می‌آید و تخفیف می‌دهد.

     

    رئیس اتحادیه مشاورین املاک اهواز گفت: فعلا شرایط مسکن پایدار است و افزایش قیمت مصالح و هزینه‌های ساخت، در شش هفت ماه آینده تاثیر خود را می‌گذارد.

    زنگنه افزود: به نظر می‌رسد که در قیمت مسکن ثبات ایجاد شود مگر اینکه در قیمت مصالح ساختمانی و آیتم‌های تولید مسکن از نظر قیمتی، لجام‌گسیختگی به وجود بیاید کما اینکه این موضوع در حال وقوع است. چه اتفاقی افتاده که قیمت سیمان به یکباره ۶۰ تا ۷۰ درصد گران شده است؟

    وی با بیان اینکه میانگین قیمت مسکن در اهواز هر مترمربع ۱۱ تا ۱۲ میلیون تومان است، تصریح کرد: مسکن در مناطق مختلف اهواز مانند گلستان هر مترمربع از ۱۲ میلیون تومان تا ۱۸ میلیون تومان، زیتون کارمندی از ۱۵ میلیون تومان تا ۲۳ میلیون تومان، کیانپارس از ۱۴ میلیون تومان تا ۳۵ میلیون تومان، کوی ملت از ۱۳ میلیون تومان تا ۱۸ میلیون تومان، خیابان‌های برخوردار در منطقه پاداد از ۱۵ میلیون تومان تا ۳۰ میلیون تومان و اراضی پاداد از ۱۲ میلیون تومان تا ۱۶ میلیون تومان قیمت دارد.

    رئیس اتحادیه مشاورین املاک اهواز گفت: قیمت‌های اعلام‌شده صرفا برای خانه‌های کلید اول هستند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما