جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • حسین ستوده / آرزو دارم یه شب روضه بگیرم حرم

  • «ان‌بی‌سی» هم به «جنایت جنگی» آمریکا در ایران اذعان کرد+ عکس

  • آمریکا در تله ایدئولوژیک اسرائیل افتاده است

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی ارتحال آیت‌الله فیاض

  • پشت‌پرده ادعای ترامپ برای عملیات مخفی عبور نفت از هرمز+ عکس

  • اشک، شادی و جام، لحظات ناب جام جهانی / عکس

  • احکام جدید حقوقی بازنشستگان صادر شد

  • ستاره خارجی پرسپولیس هم به ایران برگشت

  • طبیعت افسانه‌ای فارو / عکس

  • تنگه هرمز تا اطلاع بعدی بسته است

  • ارتش آمریکا در تنگه هرمز شکست خورد

  • تهدید زیرساخت‌ها، تهدید زندگی مردم است

  • ترامپ در بن‌بست ایران گیر کرده هیچ‌کس جز خود را نباید سرزنش کند

  • واقعه‌ای که تاریخ را تغییر داد

  • از قبولی در کنکور سراسری تا انتخاب حجره نشینی

  • «وعده صادق» تجلی نبوغ مدیریتی شهید سلامی بود

  • تهدید تیم ملی ایران به کناره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۶

  • پلنگی که عقاب آفریقایی را شکار کرد

  • سه عامل ریزش طلای جهانی

  • تتلو؛ از صحنه موسیقی تا صحن دادگاه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 417719
    تاریخ انتشار: 06/بهمن/1404 - 21:15

    جزییات ثبت نام عمره جدید اعلام شد

    معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: ثبت نام عمره مفرده از متقاضیان تشرف در بازه زمانی ۱۹ بهمن تا سوم اسفند در سامانه «حج من» آغاز شد.

    جزییات ثبت نام عمره جدید اعلام شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت؛ اکبر رضایی معاون حج و عمره درباره دوره جدید اعزام ها گفت: با توجه به اینکه شعبان المعظم و به ویژه ماه مبارک رمضان از جمله ایامی است که اشتیاق و استقبال بی نظیری از سوی مسلمانان جهان صورت می گیرد و از طرفی هزینه های خدمات نیز در این ایام در عربستان تا حدودی افزایش می یابد، لیکن سازمان توانسته در این حوزه اقدامات لازم برای جلوگیری از افزایش هزینه های ارزی را انجام دهد و علیرغم افزایش هزینه های فصلی و دوره ای در عمره شعبان و رمضان در کشور مقصد تلاش شده که میزان هزینه ارزی افزایشی نداشته باشیم.

     
    وی در عین حال به تغییرات قیمت ها در دوره آتی و تاثیرپذیری آن از نرخ ارز اشاره کرد و افزود: در حوزه برابری ارز با قیمت ریال نوساناتی خارج از اراده و خواست ما وجود دارد که موجب افزایش هزینه تمام شده کاروان ها در این دوره شده است. زیرا غالب هزینه های اجرایی شامل اقامت، حمل و نقل هوایی و درون شهری و تغذیه و تدارکات به صورت ارزی پرداخت می گردد.
     
    معاون حج و عمره با بیان اینکه حدود کف قیمتی ۱۲۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و سقف قیمتی ۱۴۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است، گفت: این پایین ترین و بالاترین قیمت نیز متناسب با اتاق های ۲ تخته یا سه تخته، گروه قیمتی هتل ها و ایستگاه پروازی می باشد.
     
    به گفته رضایی، با وجود افزایش هزینه ها در کشور میزبان به ویژه در ماه جاری، تمامی خدمات سفر همانند قبل در مدینه منوره و مکه مکرمه می باشد و از سطح و کیفیت خدمات مطابق استانداردها و شاخص ها، کاسته نشده است.
     
    وی خاطرنشان کرد: تمامی تلاش سازمان حج و زیارت و حوزه نمایندگی ولی فقیه بر این است که زائران بهترین و بیشترین بهره معنوی و الهی را از لحظات حضور در سرزمین وحی کسب کنند و سفری توام با عزت، کرامت، امنیت ، سلامت و رضایت را داشته باشند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما