جمعه 05 دي 1404 - Fri 26 Dec 2025
  • جنجال دوباره رامین رضاییان در اینستاگرام

  • خیانت به کشور و آموزش فرار از مسئولیت به سیاستمداران غربی

  • انتقاد کارشناس حامی دولت از بودجه‌نویسی تورم‌زا

  • آیت‌الله میلانی یکی از ارکان نهضت اسلامی بود/ نامه ایشان در حمایت از امام (ره) یک سند تاریخی است +صوت و فیلم

  • جمع‌بندی جلسه با وزرا و رئیس‌جمهور به‌طورکامل اطلاع‌رسانی شده است

  • اصلی‌ترین مانع اسرائیل برای حمله مجدد به ایران چیست؟

  • پزشکیان به خودم اجازه نمی‌دهم چنین چیزی را بپذیرم

  • وقتی رهبرانقلاب به خاتمی هشدار دادند

  • ونزوئلا و آینده خاورمیانه!

  • تعطیلی نظارت مجلس و نگفتن مطالبات مردم؟!

  • سه عامل افزایش قیمت خودرو در بازار

  • زاکانی موفق‌ترین و کارآمد‌ترین شهردار تهران بوده است

  • حمله تند روزنامه کرباسچی به پزشکیان

  • وطن فروشی که به وطن دوست‌ها ناسزا می‌گوید

  • جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت

  • مهندسی فروپاشی داخلی دشمن از معیشت تا روان جامعه

  • آقای پزشکیان، اشتباهات دولتتان پاشته آشیل تان نشود

  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 247960
    تاریخ انتشار: 30/خرداد/1400 - 11:09

    پیام اقتدار ملت ایران

    ملت ایران در ۲۸ خرداد بیش از ۲۰ ساعت در پای صندوق‌های رأی ایستاد تا پیام اقتدار خود را به جهانیان صادر کند.

    پیام اقتدار ملت ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»محمدکاظم انبارلویی کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی به تحلیل انتخابات ۲۸ خرداد پرداخت. متن یادداشت را در ادامه میخوانید:

    « ملت ایران در ۲۸ خرداد بیش از ۲۰ ساعت در پای صندوق‌های رأی ایستاد تا پیام اقتدار خود را به جهانیان صادر کند.

    اولین آثار این اقتدار را می‌شود در دیدگاه توماس فریدمن، نویسنده نیویورک‌تایمز دید. او می‌نویسد:

    ۱- من ناامیدم از اعمال سیاست‌های براندازانه علیه ایران

    ۲- رژیم اسلامی ایران تغییر نخواهد کرد.

    ۳- ایران بزرگ‌تر از آن است که بشود به آن حمله کرد.

    ۴- فقط حزب‌الله با شلیک ۲۰ موشک دوربرد با قابلیت هدایت جی پی اس ۲۰ هدف مهم از تأسیسات هسته‌ای تا فرودگاه تا بندر ، نیروگاه برق، کارخانجات فناوری پیشرفته و پایگاه‌های نظامی اسرائیل را قادر است بزند و همه هم به هدف اصابت کند.

    ۵- باید دمشق و مسکو را تطمیع کنیم ایران را از سوریه بیرون کند.

    ۶- هرقدر می‌توانید به توافق با ایران فکر کنید.

    به نظر من آنچه توماس فریدمن می‌گوید؛ جمع‌بندی اتاق‌های فکر نهادهای امنیتی و اطلاعاتی آمریکا و نیز ژنرال‌های مستقر در پایگاه‌های نظامی آمریکا و منطقه و جمع‌بندی پنتاگون و وزارت خارجه است.

    این فهم از ضعف آمریکا در گفت‌وگوهای آینده فوق‌العاده مهم است.

    آمریکایی‌ها منتظر نتیجه انتخابات ایران بودند لذا در وین زمان می‌خریدند تا بفهمند در تهران چه می‌گذرد.

    حضور گسترده و حماسی مردم در پای صندوق‌های رأی به آن‌ها فهمانده که در ایران چه خبر است و نیز تحریم انتخابات، مانند تیر تحریم‌های ظالمانه به سنگ خورده است. آن‌ها هیچ شانسی در سرنگونی نظام و اهداف تجاوزکارانه چه درحوزه نظامی و چه در حوزه سیاسی ندارند.

    آن‌ها در ایران با یک دولت با یک هیئت حاکمه روبه‌رو نیستند با یک ملت بپاخاسته و پای کار نظام روبه‌رو هستند.

    آن‌ها در این انتخابات متوجه شدند که جریانی که در کشور از آن‌ها به عنوان جریان میانه‌رو یاد می‌کنند فاقد سرمایه اجتماعی است و جریانی که از آن‌ها به عنوان جریان انقلابی یاد می‌کنند تمام‌قد پای آرمان‌های اسلام و انقلاب ایستاده‌ است. این جریان با یک صدم ظرفیت انقلابی خود بساط آمریکایی‌ها و رژیم اشغالگر قدس را اگر اراده کنند می‌تواند درهم بکوبد.

    آمریکایی‌ها فکر می‌کردند اگر حاج قاسم سلیمانی را شهید کنند می‌توانند با خیال راحت در پایگاه‌های خود شب را به روز رسانند، امّا گزارش اخیر پنتاگون از بغداد حاکی است پس از شهادت حاج قاسم حملات به پایگاه‌ها و کاروان‌های نظامی آمریکا در عراق به۱۰ برابر افزایش یافته است!

    به همین دلیل توماس فریدمن خطاب به دولت بایدن صریحا می‌گوید: هر چه می‌توانید به توافق با ایران فکر کنید.

    دیپلماسی خارجی کشور در دولت سیزدهم باید از انفعال خارج شود.

    در مذاکرات آتی اخذ خسارات از آمریکا به دلیل بدعهدی در برجام و نیز اضافه کردن ۷۰۰ تحریم به ۸۰۰ تحریم گذشته باید در صدر گفت‌وگوها و مطالبات ایران قرار گیرد.

    آمریکایی ها مطابق مصوبه مجلس باید ؛

    ۱- تمام تحریم ها را بردارند.

    ۲- یک هیئت کارشناسی متشکل از مجلس ، دولت و شورای امنیت ملی آن را راستی‌آزمایی کنند.

    ۳- خسارات برجامی را یکجا پرداخت کنند.

    ۴- تعهد عملیاتی بدهند هرگز به روش‌های خصومت‌آمیز علیه ملت ایران چه در حوزه اقتصاد و چه در حوزه‌های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی برنخواهند گشت.

    آن وقت جمهوری اسلامی ایران در مجلس به عنوان مظهر خرد جمعی تصمیم بگیرد که به برجام برگردد یا برنگردد. بازگشت به برجام نباید هرگز پیشرفت ایران در فناوری هسته‌ای در ابعاد گوناگون را متوقف کند.»

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما