پنجشنبه 15 آبان 1404 - Thu 06 Nov 2025
  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 20704
    تاریخ انتشار: 21/بهمن/1394 - 16:23
    پایگاه خبری حامیان ولایت/انتخابات

    زمان تبلیغات انتخابات خبرگان معلوم شد

    ره پیک در خصوص روند تایید صلاحیت نامزدهای مجلس شورای اسلامی هم گفت: کسانی که بعد از این مرحله تایید صلاحیت می شوند و یا کسانی که مجموعا در مرحله قبلی و این مرحله تایید صلاحیت شده اند می توانند یک هفته قبل از روز ماقبل اخذ رای تبلیغات داشته باشند.

    زمان تبلیغات انتخابات خبرگان معلوم شد

    سخنگوی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات گفت: نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری می توانند از روز 22 بهمن تبلیغات انتخاباتی خود را آغاز کنند.

     سیامک ره پیک بعدازظهر چهارشنبه در گفت و گوی زنده تلویزیونی افزود: نامزدهای انتخابات تا روز قبل از انتخابات مجاز به تبلیغات هستند.

    وی ادامه داد: نتیجه کتبا دیشب به وزارت کشور اعلام شد. 161 نفر را به عنوان تایید صلاحیت نهایی به وزارت کشور اعلام کردیم، به داوطلبان هم ابلاغ شده که تبلیغات خود را آغاز کنند.

    *** تبلیغات خبرگان تا روز قبل اخذ رای مجاز است

    ره پیک در خصوص روند تبلیغات نامزدهای خبرگان هم گفت: تایید صلاحیت شدگان می توانند از روز 22 بهمن تبلیغاتشان را بر اساس ضوابط قانونی آغاز کنند، با رعایت حدود می توانند تبلیغات کنند و تا روز قبل از اخذ رای مجاز هستند که تبلیغات خود را ادامه دهند.

    وی در عین حال در خصوص روند بررسی داوطلبان مجلس شورای اسلامی و مراحل آن اظهار داشت: بعد از بررسی اولیه که در شورای نگهبان صورت گرفت چند کار انجام شد؛ رسیدگی به اعتراضات کسانی که در مرحله قبل از بررسی شورای نگهبان عدم احراز و یا عدم تایید اعلام شده بودند؛ صورت گرفت.

    ره پیک توضیح داد: در این مرحله حدود 147 نفر کسانی بودند که صلاحیت آنها در مراحل قبلی تایید شده بود اما در شورای نگهبان بنا بر استنادات جدیدی که واصل شده بود صلاحیت آنها رد شد.

    وی گفت: اینها کسانی هستند که بعد از مرحله رسیدگی شورای نگهبان می توانستند جداگانه اعتراض کنند؛ هم اینک در مرحله بررسی اعتراضات این افراد هستیم که اصطلاحا به آنها رد ابتدایی گفته می شود و پرونده ها آماده شده و در اولین فرصت ممکن رسیدگی ها آغاز و نتیجه در موقع مقرر اعلام خواهد شد.

    ره پیک در خصوص روند تایید صلاحیت نامزدهای مجلس شورای اسلامی هم گفت: کسانی که بعد از این مرحله تایید صلاحیت می شوند و یا کسانی که مجموعا در مرحله قبلی و این مرحله تایید صلاحیت شده اند می توانند یک هفته قبل از روز ماقبل اخذ رای تبلیغات داشته باشند و مطابق قانون انتخابات مجاز هستند نظرات و شایستگی خود را اعلام کنند تا ملت شریف انتخاب کرده و در روز اخذ رای به آنها رای دهند.

    منبع : ایرنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما