دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 99210
    تاریخ انتشار: 13/تير/1397 - 13:58
    مدیرعامل فرابورس:

    ارز داخلی جایگزین دلار می شود

    مدیرعامل فرابورس ایران با اشاره به اینکه کاربرد دیگر این تکنولوژی بحث قراردادهای هوشمند است، ادامه داد: استفاده از ‏بلاک‌چین در فرآیندهای بعد از معاملات از جمله ثبت مالکیت و احراز هویت نیز مطرح است.‏

    ارز داخلی جایگزین دلار می شود

    مدیرعامل فرابورس ایران در آیین تبادل تفاهم‌نامه همکاری در زمینه توسعه ارز دیجیتال و فناوری‌های مالی، به برخی کاربرد‌های تکنولوژی زنجیره بلوکی یا بلاک چین پرداخت و گفت: این تکنولوژی سوای بحث ارز دیجیتال، مفهوم مقدسی است که امکان تقلب و دروغ را به صفر می‌رساند.
    امیر هامونی در آیین تبادل تفاهم‌نامه همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با بانک مرکزی در زمینه توسعه ارز دیجیتال و فناوری‌های مالی که 12 تیرماه در معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری برگزار شد، با بیان اینکه بحث زنجیره بلوکی یا بلاک‌چین سوای مطرح شدن ارز دیجیتال مفهوم مقدسی است، ادامه داد: این تکنولوژی امکان تقلب و دروغ را به صفر رسانده و می‌تواند ثبات‌آفرین باشد.
    هامونی توسعه استفاده از این تکنولوژی را موجب کاهش پرونده‌های دادگاه‌ها دانست و تاکید کرد: آنچه در بازار سرمایه اهمیت دارد، نظارت بر بازار و کشف رفتار‌هایی است که به رفتار‌های قیمت می‌انجامد.
    وی کاربرد دیگر بلاک‌چین را در زمینه حسابداری و حسابرسی عنوان و تشریح کرد: در این موارد اطلاعاتی که تولید می‌شود، باید به صورت لحظه‌ای رصد شود.
    مدیرعامل فرابورس ایران با اشاره به اینکه کاربرد دیگر این تکنولوژی بحث قرارداد‌های هوشمند است، ادامه داد: استفاده از بلاک‌چین در فرآیند‌های بعد از معاملات از جمله ثبت مالکیت و احراز هویت نیز مطرح است.
    وی در پایان بر لزوم پی گرفتن بازار مشتقی ارز در آینده تاکید و خاطرنشان کرد: در آینده ارز داخلی دیجیتال می‌تواند جایگزین دلار شود.
     

    منبع : شما نیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما