جمعه 28 شهريور 1404 - Fri 19 Sep 2025
  • دعوت به آشوب چطور هو شد؟

  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 83972
    تاریخ انتشار: 14/دي/1396 - 11:09
    بین الملل؛

    حمایت کاخ سفید از توئیت‌های ترامپ

    کاخ سفید از توئیت‌های اخیر رئیس جمهور آمریکا درباره قدرت هسته‌ای این کشور در برابر کره شمالی دفاع کرده است.

    حمایت کاخ سفید از توئیت‌های ترامپ

     کاخ سفید روز چهارشنبه رسما از توئیت های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره اندازه دکمه هسته ای اش دفاع کرد و گفت: آمریکایی ها باید نگران اوضاع سلامت روانی رهبر کره شمالی باشند نه رئیس جمهور خودشان.

    ترامپ روز سه شنبه در پاسخ به پیام سال جدید رهبر کره شمالی با انتشار توئیتی هشدار داد که دکمه هسته ای روی میز کارش بزرگتر و قدرتمندتر از دکمه هسته ای رهبر کره شمالی است. ترامپ اعلام کرده است که دکمه هسته ای او، کار می کند.

    این توئیت های ترامپ با انتقادات گسترده داخلی به خصوص از سوی مخالفان دموکرات روبرو شده است. جو بایدن معاون سابق رئیس جمهور آمریکا این توئیت های ترامپ را خطرناک توصیف کرده است.

    سارا سندرز سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به این سئوال که " آیا آمریکایی ها باید نگران سلامتی روانی رئیس جمهور خود باشند پس از آنکه وی به راحتی درباره تهدیدات هسته ای صحبت می کند؟"، تاکید کرد: رئیس جمهور و مردم آمریکا باید نگران سلامتی روانی رهبر کره شمالی باشند. او بارها تهدید کرده است، او سالهاست که آزمایش های موشکی انجام داده است و ترامپ رئیس جمهوری است که نمی خواهد در برابر این اقدامات کوتاه بیاید و یا خودش را ضعیف نشان دهد و می خواهد اطمینان دهد که به کاری که قول داده، عمل خواهد کرد و آن دفاع و حفاظت از مردم آمریکا است.

    ترامپ و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی طی ماه های اخیر بارها به یکدیگر اهانت کرده اند.

    مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا نیز در حمایت از توئیت های ترامپ، گفت: آمریکا مرعوب نخواهد شد، آمریکا تحت تاثیر تهدیدات قرار نمی گیرد.

    وی افزود: گرچه همه گزینه ها روی میز است، ولی هنوز فرصت برای دستیابی به راهکار مسالمت آمیز برای حل و فصل بحران وجود دارد، اگر کره شمالی دست از بلندپروازی های هسته ای و موشک بالستیک بردارد، اگر آنها این برنامه ها را متوقف کنند.

    رهبر کره شمالی در پیام سال جدید میلادی اعلام کرد کشورش به یک قدرت هسته‌ای تبدیل شده است.وی افزود، کره‌شمالی بایستی تولید مقادیر زیادی از بمب‌های هسته‌ای و موشک‌ها را آغاز کند.

    نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل نیز در سخنانی گفت: ایالات متحده هرگونه مذاکره احتمالی بین دو کره را به رسمیت نخواهد شناخت، مگر آنکه نتیجه گفتگوها ممنوعیت همه تسلیحات هسته ای در شبه جزیره کره باشد.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما