پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • همدستی هوایی امارات با آمریکایی‌ها

  • نرخ حواله دلار و یورو امروز چقدر است؟

  • رزمایش جان‌فدایان ایران در شیراز / فیلم

  • شناسایی ۴۴ میلیون نفر برای افزایش رقم کالابرگ از مهر

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • آمریکا در برابر معادله جدید قدرت + عکس

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • امشب نوای کودکان بر بام کیوان است

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • پاروی طلایی فاطمه: تاریخ‌سازی مجلل در ناگویا / سهیل موسوی ششمین طلایی ایران + عکس

  • حملات شدید هوایی پاکستان به افغانستان

  • اسرائیل اردوغان را تهدید کرد

  • توقیف اتوبوس با ۲۰ مسافر به دلیل مستی راننده

  • کسب سومین مدال برای تیم روئینگ بانوان ایران

  • فرمانده کل ارتش: رئیس‌جمهور صدای صلابت ملت مبعوث و شجاع ایران بود

  • کارزار بسنت علیه ایران به دیوار چین خورد

  • ادعای امپراتوری در پاریس، التماس در انزلی+عکس

  • توصیه بقائی به نخست‌وزیر کانا‌دا

  • استقبال هنرمندان از مواضع رئیس‌جمهور در سازمان ملل

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 83902
    تاریخ انتشار: 13/دي/1396 - 18:55
    اخبارکوتاه

    ایران تشنه در انتظار جمعه بارانی

    امروز در مناطقی از شرق، جنوب شرق و دامنه‌های جنوبی البرز در بعضی ساعات وزش باد شدید رخ خواهد داد، که در برخی نقاط شرق و جنوب شرق کشور با گردوخاک همراه خواهد بود.

     ایران تشنه در انتظار جمعه بارانی

    بعدازظهر جمعه سامانه بارشی از غرب وارد کشور می‌شود و در جنوب غرب و غرب سبب بارش باران و برف می‌شود؛ روز شنبه دامنه فعالیت این سامانه علاوه بر نیمه غربی کشور، بخش‌هایی از مرکز، سواحل خزر و دامنه‌های جنوبی البرز را فرا می‌گیرد.

    براساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی و هواشناسی، فعالیت سامانه بارشی امروز در سواحل شرقی و مرکزی خزر، دامنه‌های شرقی البرز و شمال شرق کشور ادامه خواهد داشت و به تدریج از اواخر وقت امروز این سامانه از کشور خارج می‌شود.

    امروز در مناطقی از شرق، جنوب شرق و دامنه‌های جنوبی البرز در بعضی ساعات وزش باد شدید رخ خواهد داد، که در برخی نقاط شرق و جنوب شرق کشور با گردوخاک همراه خواهد بود.

    امروز و فردا خلیج فارس و تنگه هرمز مواج است؛ روز پنجشنبه در اغلب مناطق کشور جو پایداری حاکم بوده و در برخی مناطق کشور با افزایش نسبی دما همراه است.

    از پنجشنبه بعدازظهر به دلیل افزایش سرعت وزش باد بر روی کشور عراق و شمال عربستان و خیزش گردوخاک در این مناطق، وجود پدیده گردوخاک تا صبح جمعه در جنوب غرب کشور دور از انتظار نیست.

    روز جمعه بعدازظهر سامانه بارشی دیگر از غرب وارد کشور شده، که ابتدا برای مناطقی از جنوب غرب و غرب سبب بارش باران و در مناطق مرتفع بارش برف می‌شود، روز شنبه دامنه فعالیت این سامانه بارشی علاوه بر نیمه غربی کشور، بخش‌هایی از مرکز، سواحل دریای خزر و دامنه‌های جنوبی البرز را فرا گرفته و سبب بارش باران و برف، وزش باد و کاهش دما در این مناطق می‌شود.

    ‌آسمان تهران فردا صاف تا کمی ابری پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران به ترتیب 11 و 4 درجه خواهد بود.

    فردا بندرعباس با بیشینه دمای 24 درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان و بیرجند و همدان با کمینه دمای 7 درجه زیر صفر سردترین مراکز استان خواهد بود.

    میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی تا روز هشتم دی‌ماه 28.8 میلی‌متر ثبت شد، میزان بارش در سال گذشته در این بازه زمانی 47.8 میلی‌متر بود، بنابراین تا این تاریخ بارش سال جاری 60 درصد بارش سال گذشته‌ است.

    بیشترین میزان بارش در هفته چهاردهم سال زراعی 96-97 متعلق به‌ نورآباد در استان لرستان به میزان 25.9 میلی‌متر بوده است.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما